tüm yorumları erinmeden tek tek okudum. Salakça yorumlar olarak nitelendirdiğim yorumlar da oldu. Fakeymiş. Yeni üye oldum, direkt yazdım ve sordum. Sizce benim sahte hesap açıp, olmayan bir onuyu şizofren gibi sizlere anlatmamın bana ne etkisi olabilir ?
Ben konuyu dallandırmadan anlattım size. Kocam beni zaten sevmiyor, aynı yatakta yatmıyoruz.Kaç kere dövdü, üstüme yürüdü. Size ne kolay değil mi ? 25 yasında mutsuz br insanın yaşadıkları size ne kadar kolay geliyor. Salaklar, aptallar vs vs saygısızlıkta sınır tanımıyorsunuz. Hayatta hata da günah da hepsi insan için.
Eşim benle ben de eşimle birlikte olmak istemiyorum. Vajinismus tedavisi gördüm bir kez denedik, olmadı. Sonrasında da denemedik. Benim o vajinisms sandıgım sey aslında sevgisizlikmiş istememktenmiş. Eşim her tartıstıgımızda bana durduk yerdre allah belanı versin gibi sözlerle yaklaşıyor. İnsanlar içinde bozuyor. Sebebi de şu : ben diş hekimiyim. O ogretmen.
Aşağılık kompleksi var. Benm için önemli bile değil oysa ki.
Stresten sıkıntıdan elimden yuzumden sivilceler cıktı. Durduk yere ağlama nöbetleri geçiyiroum. Kim ne derse desin eski sevgilim , eski sevgilimken de dünyanın en iyi insanıydı ama o zaman ben amerika ya gittiğim için ilişkimize ara vemiştik. Geldiğimde de kız arkadası vardı. 3 yıldır kız arkadası yok. onu cok seviyorum. kelimelerle tarif edemeyeceğim kadar cok. Anlıyor musunuz ? Burnumun direği szlıyor onun yüzüne bakınca.
onun amacı benle birlikte olmak olsaydı unı de ist da aynı evde kaldık bana nerdeyse dokunmadı.
Ben istedim. Onun da istemesini sağladım. En byük hayalim, en istediğim şey bir gün onunla uyanmaktı. Siz su an orda üstten konusup sevgilin seni kullanmıs safsataları uydurabilirsiniz ama ben onu 9 senedir tanıyorum ve onun gibi bir insanın herhangi baska bir insana asla zarar vermeyeceğini biliyorum.