2 yıllık evliyim eski sevgilime aşığım

Merhaba Kızlar.
Lütfen önyargısız okuyun ve bana bi akıl verin. 25 yasındayım. Çalışıyorum. Eşim de 28 yasında öğretmen o da.
Eşimin ablası tarafından tanıştırılıp görücü usulü gibi bir evlilik yaptık. (gibiden kastım 1 ay görüştük sadece) Nişanlılığımız dönemlerimizde de sıkıntılarımız vardı evlenince biter diye düşündüm ama bitmedi. Katlanarak devam etti. Ben de vajinismus vardı 2 yıl boyunca da hiç ilişkiye girmedik.
Sorun şu ; Eşimi sevmiyorum. Her hareketi batıyor.
Ben hala eski sevgilimi seviyorum. Hem de o kadar çok seviyorum ki. Geçen gün bir şehirde görüştük. Sıkıntılarımı biliyor, hiç ilişkiye girmediğimi biliyor. Eski sevgilim bekar, 29 yaşında. Dünyanın en nazik, en iyi niyetli , en anlayışlı insanı. Onu görünce ona olan aşkım depreşti. Sevgiliyiz. geçen hafta iş ile ilgili toplantı için gitmiş onun evinde kalmıştım. Birlikte uyuduk uyandık. Bakireydim,artık değilim. Birlikte olduk.ben istedim. Farkındayım her şeyi çok açık yazıyor olduğumun. Ama durum bu. Yalnız onun benle bir gelecek düşünüp düşünmediğini bilmiyorum. Sürekli ağlıyorum, kendimi öldürmeyi düşünüyorum. Çok çaresizim. Hiç ben boşansam geleceğimiz olur mu falan konusmadık ben sadece ona kendisine karsı anlayıslı olacağımı söyledim hep. Sonucta ben evliyim, evlendim bi kere ama o bekar. beni ne kadar çok sevdiğini biliyorum bana bakmaya bile kıyamıyor. o kadar şeffaf b ir insan ki, hep öyleydi.
Durum bu. Salya sümük iş yerınde ağlıyorum eve gidip ağlıyorum. Onun yanında olmadığım her an ağlıyorum. Whatsapp'tan yazısıyoruz srekli ama birbirimize uzak şehirlerdeyiz. Onu görememek çok köt :/(
hımm. neyse..:KK14:

Merhaba Kızlar.
Lütfen önyargısız okuyun ve bana bi akıl verin. 25 yasındayım. Çalışıyorum. Eşim de 28 yasında öğretmen o da.
Eşimin ablası tarafından tanıştırılıp görücü usulü gibi bir evlilik yaptık. (gibiden kastım 1 ay görüştük sadece) Nişanlılığımız dönemlerimizde de sıkıntılarımız vardı evlenince biter diye düşündüm ama bitmedi. Katlanarak devam etti. Ben de vajinismus vardı 2 yıl boyunca da hiç ilişkiye girmedik.
Sorun şu ; Eşimi sevmiyorum. Her hareketi batıyor.
Ben hala eski sevgilimi seviyorum. Hem de o kadar çok seviyorum ki. Geçen gün bir şehirde görüştük. Sıkıntılarımı biliyor, hiç ilişkiye girmediğimi biliyor. Eski sevgilim bekar, 29 yaşında. Dünyanın en nazik, en iyi niyetli , en anlayışlı insanı. Onu görünce ona olan aşkım depreşti. Sevgiliyiz. geçen hafta iş ile ilgili toplantı için gitmiş onun evinde kalmıştım. Birlikte uyuduk uyandık. Bakireydim,artık değilim. Birlikte olduk.ben istedim. Farkındayım her şeyi çok açık yazıyor olduğumun. Ama durum bu. Yalnız onun benle bir gelecek düşünüp düşünmediğini bilmiyorum. Sürekli ağlıyorum, kendimi öldürmeyi düşünüyorum. Çok çaresizim. Hiç ben boşansam geleceğimiz olur mu falan konusmadık ben sadece ona kendisine karsı anlayıslı olacağımı söyledim hep. Sonucta ben evliyim, evlendim bi kere ama o bekar. beni ne kadar çok sevdiğini biliyorum bana bakmaya bile kıyamıyor. o kadar şeffaf b ir insan ki, hep öyleydi.
Durum bu. Salya sümük iş yerınde ağlıyorum eve gidip ağlıyorum. Onun yanında olmadığım her an ağlıyorum. Whatsapp'tan yazısıyoruz srekli ama birbirimize uzak şehirlerdeyiz. Onu görememek çok köt :/(

neden evlendiğinizi anlamadım
neden ayrılmadığınızı da anlamıyorum!

içim bulandı gerçekten.
zaten son zamanlar iki evli insanın gizli birlikteliğine şahit oldum, böyle olayları artık kaldıramıyorum.

Dünyanın en nazik, en iyi niyetli , en anlayışlı insanı

gerçekten çok iyi çok süpermiş yahu evli bir kadınla beraber olabilecek kadar anlayışlı ve iyi niyetli bravo :KK9:

Geçenlerde de vardı böyle bir konu
Kocamı sevmiyorum eski sevgilime aşığım diye
Sürekli revize edip, bir tık üzeri ile geri geliyorlar
Hiç inandırıcı olmadığının farkında bile değiller
Bir bitin artık nolur yaa

okumaya bile utandım yarısında bıraktım allah akıl fikir versin ne diyim ar damarı çatlamak böle bişey sanırım

merhaba ,
konuyu şaşkınlıkla okudum ve inan midem bulandıı bu nasıl bi ıkıyuzluluk hem evlisin , hem sevgilin var kocanla yaşayamadıgını sevgılınle yasıyosun kocan sana elını surmuyo anlayıslı o nazık kıbar olmuyoda eski sevgılın seninle yatıp nasıl ukadar ıltıfat alıyor anlamıs değilim... sen nasıl bu ılışkıyı kendıne yakıstırdın bunuda anlamak çok zor sende haysiyet gurur .onur .kişilişk eksıklıgı var dıye dusunuyorum ... madem cok sevıyodun neden ayrıldınız ? madem sevmiuyordun neden evlendın ve neden 2 senedır devam ettiriyosun .. işte arkadas kımseyle kımseyı tanıstırmıycaksın kavun degıl sonucta koklıyamıyosun o gorumcen bunları duysa kahrolur kardesımın basını yaktm dıye .... :Insanlıkkk nereye gıdıyorrr vayy halımızeeeeeee...

Geçenlerde de vardı böyle bir konu
Kocamı sevmiyorum eski sevgilime aşığım diye
Sürekli revize edip, bir tık üzeri ile geri geliyorlar
Hiç inandırıcı olmadığının farkında bile değiller
Bir bitin artık nolur yaa
bitmezlerrrr. ama artık biraz değiştirmek lazım.konular klişeleşti.. yoksa bu aralar çook fazla gelmeye başladılar. hani derler ya tvde. oyuncular için. yüzünü eskitti. aynı onun gibi. biraz sık olunca olmuyor işte.

tüm yorumları erinmeden tek tek okudum. Salakça yorumlar olarak nitelendirdiğim yorumlar da oldu. Fakeymiş. Yeni üye oldum, direkt yazdım ve sordum. Sizce benim sahte hesap açıp, olmayan bir onuyu şizofren gibi sizlere anlatmamın bana ne etkisi olabilir ?
Ben konuyu dallandırmadan anlattım size. Kocam beni zaten sevmiyor, aynı yatakta yatmıyoruz.Kaç kere dövdü, üstüme yürüdü. Size ne kolay değil mi ? 25 yasında mutsuz br insanın yaşadıkları size ne kadar kolay geliyor. Salaklar, aptallar vs vs saygısızlıkta sınır tanımıyorsunuz. Hayatta hata da günah da hepsi insan için.
Eşim benle ben de eşimle birlikte olmak istemiyorum. Vajinismus tedavisi gördüm bir kez denedik, olmadı. Sonrasında da denemedik. Benim o vajinisms sandıgım sey aslında sevgisizlikmiş istememktenmiş. Eşim her tartıstıgımızda bana durduk yerdre allah belanı versin gibi sözlerle yaklaşıyor. İnsanlar içinde bozuyor. Sebebi de şu : ben diş hekimiyim. O ogretmen.
Aşağılık kompleksi var. Benm için önemli bile değil oysa ki.
Stresten sıkıntıdan elimden yuzumden sivilceler cıktı. Durduk yere ağlama nöbetleri geçiyiroum. Kim ne derse desin eski sevgilim , eski sevgilimken de dünyanın en iyi insanıydı ama o zaman ben amerika ya gittiğim için ilişkimize ara vemiştik. Geldiğimde de kız arkadası vardı. 3 yıldır kız arkadası yok. onu cok seviyorum. kelimelerle tarif edemeyeceğim kadar cok. Anlıyor musunuz ? Burnumun direği szlıyor onun yüzüne bakınca.
onun amacı benle birlikte olmak olsaydı unı de ist da aynı evde kaldık bana nerdeyse dokunmadı.
Ben istedim. Onun da istemesini sağladım. En byük hayalim, en istediğim şey bir gün onunla uyanmaktı. Siz su an orda üstten konusup sevgilin seni kullanmıs safsataları uydurabilirsiniz ama ben onu 9 senedir tanıyorum ve onun gibi bir insanın herhangi baska bir insana asla zarar vermeyeceğini biliyorum.

Bir cevap yazda inandırıcılığın artsın.
Beddua et mesela genelde öyle yaparlar:KK70:
Beddua dedim hakaret etti yanıltmadı:KK70:

X