2 yıllık evliyim eski sevgilime aşığım

kendisi yorumunu değiştirdi.
Sor bakalım ne yazmış değiştirmeden önceki yorumunda ben de nerden biliyormusum.
söyleyeyim sevgilin adam olsa senle yatmazdı sen kadın olsan kocanı aldatmazdın dedim..efenim ne demişim.:anneadayı::anneadayı:
sonrada vazgeçmişim kınamadığını yaşamadan ölmezmiş kişi diye :KK66:ve silmişim.

evet sizin yazmayışınızdan fırsat bulup konu üzerinden espri yaptık. ama konunun sahte olma ihtimalini düşündükçe sizin o basit ve aptalça bulduğunuz esprilerden devam edesi geliyor insanın. ama konunun gerçek olabileceği ihtimalini düşünmemiştim açıkcası çünkü bu gözler nice sahte konulara alışmıştı.

muhafazakarlık vurgunuza hiç değinmeyeceğim şuan.

Umuyorum siz bu psikolojideyken sevgilinizden aleyhinize bi darbe yemezsiniz.

Erkek yazım dili...

Kadınları anlamıyorsunuz işte. Bir kadın böyle bir olayın içinde olsa bile bu şekilde anlatmaz...

He evladim he
Bizde yuttuk...

Mantik hatasinin dibine vurmus bir hikaye.

bu yaptıklarını eşinin sana yaptığını düşün...:KK62:ne düşünürdün..işte bende onları düşünüyorum......kocanı daha fazla aptal yerine koyma..zorla mı evlendirdiler sizi??neden eski sevgilinle evlenmedin ozaman...

Fake konu açanlar kendilerini artık daha fazla geliştirmeli diye düşünüyorum. Cidden olmuyor böyle çok belli ediyorsunuz hevesim kaçıyor.:KK14:

ben zaten eşimden ayrılacağım ama eski sevgilimle de evlilik konularını hiç konuşmadık. Şimdi ben ona boşandım, benimle evlen de diyemem. Demem de zaten. Olursa olur,olmazsa da olmaz.
Olmasını ister miyim, her şeyden çok.
Ama bunun konusunu bile o açmadan açmam.
Yanı ama esını sewmıyosan ayrıl bosuna sewmemdgın bırıyle durma derım canm belkıde ılerde okısı yanı sewgılın ewlenme teklıfı eder zamna bırak o_O

Yalnız onun benle bir gelecek düşünüp düşünmediğini bilmiyorum.
konunun yalan olduğuna konu sahibi senin de fake olduğuna inanmak istiyorum..
gerçekse şayet, öyle kabul edip yorum yapıcak olursam eğer; sevgilim dediğin kişinin aklı varsa bi gelecek düşünmez zaten senle.. hayır ben anlamıyorum ki madem sen eski sevgilini seviyodun boşanabilirdin adliye var avukat var hak var hukuk var.. ne diye bu kadar alçalırsınız ben anlamıyorum ki..
töbe töbe ya..

ben zaten eşimden ayrılacağım ama eski sevgilimle de evlilik konularını hiç konuşmadık. Şimdi ben ona boşandım, benimle evlen de diyemem. Demem de zaten. Olursa olur,olmazsa da olmaz.
Olmasını ister miyim, her şeyden çok.
Ama bunun konusunu bile o açmadan açmam.

Niye yattı seninle?
Ay deliriciiiim fakesen de değilsen de sinir oldum şuan. hoff.

eşiniz aynı şeyı size yapsaydı ne hissederdiniz düşündünüz mü...
Kul ,dünyada yaptığı haksızlığı yaşamadan mezara girmezmiş,
madem bu kadar tiksiniyordunuz neden evlendiniz,silah mı dayadılar başınıza, aslında yazılacak çok şey var ama durumu özetleyen tek söz var

EDEP YA HU...

Bu konuyu da kapatalım, içerik olarak hakarete müsait, birde Şüphe oluştu yahu, parkbyull'un üsluptan banlandığını bilebilmek, Allah Allah :KK14:

X