Sanirim tercih zamanini beklicez. Benimde ilk denemem fazla bilgim yok, bilgili arkadaslar yorum yapsa.aynen ya barajı geçtim şukur,hangi bölumler tercih edilebilir ve nereden bakacağız bu universitelere .pek anlayamadım baktımda.
Bende dün biraz adaleti arastirdim, dersler zor deniliyor. Zor olmayana ekmek yokki bu devirde.Valla güzelim açıköğretimden benim arkadaşlarım adalet okuyo genelde.
Ben de adalet seçmeyi düşünüyorum.
Tabi okuyanlar bilir nasıldır bölüm? Okuyanlar bilgi verip bizi aydınlatırlarsa çok iyi olu
Evet, adliyede yazi isleri, katiplik, icra görevlisi gibi benzer meslek sansi varmis..Adalet, hukuk bölümünün 2 yıllığı gibi birşey.
Bitirdiğinde adliyede çalışma imkanı buluyorsun, kpss atamaları da iyi diye biliyorum.
canım ben 2 yıllık açıköğretim fakültesi laborant veteriner sağlık mezunuyum ama bu bölümü genelde sağlıkçılar okuyor döner sermaye için düz lise bitirdiysen bu bölüm sonucu devlete atama yok 2. yılını boşuna verme derim bence en mantıklısı çocuk gelişimi...başarılar
Benim şu an için başka bir düşüncem yok,adaletten başka.
Katipliği düşünüyordum bende zaten. Sanırım en iyisi adalet okumak. Ama okuduktan sonra atanmak mesele tabii.
canım ben 2 yıllık açıköğretim fakültesi laborant veteriner sağlık mezunuyum ama bu bölümü genelde sağlıkçılar okuyor döner sermaye için düz lise bitirdiysen bu bölüm sonucu devlete atama yok 2. yılını boşuna verme derim bence en mantıklısı çocuk gelişimi...başarılar
Bildiğim kadarıyla açıköğretim çocuk gelişimi yok onun yerine sosyal hizmetler var 2 yıllık
Erzurum atatürk üni,açıkögretim bünyesi var,çocuk gelişimi 2 yıllıkta var,düz lise mezunlarıda başvuru yapabiliyormuş.Bilgiler icin tskler canim.Ben düz lise mezunuyum, o nedenle cocuk gelisimi icin basvuruda bulunamiyorum diye biliyorum.
Kiz meslek lisesi mezunu olsaydim, hic düsünmeden cocuk gelisimini tercih ederdim..
Bildiğim kadarıyla açıköğretim çocuk gelişimi yok onun yerine sosyal hizmetler var 2 yıllık
Atatürk aöf de açılmış canım 2 yıllık çocuk gelişimi.
Katipliği düşünüyordum bende zaten. Sanırım en iyisi adalet okumak. Ama okuduktan sonra atanmak mesele tabii.
Eğitim görenler var ama geçen sene açılmış galiba,hatta forumda orada okuyanlarda var bir arkadaş topik açmıştı bende orada gördüm daha sonra netten araştırınca açılmış olduğunu gördüm,aöf olarak var şuan.Forumdaki linki elkliyorum arkadaşın birisi çok detaylı açıklamış ygs puanı ile yerlemiş buyurun buda lnkiYenimi açılmış peki geçen sene yoktu aöf,sadece örgün öğretim vardı
Eğitim görenler var ama geçen sene açılmış galiba,hatta forumda orada okuyanlarda var bir arkadaş topik açmıştı bende orada gördüm daha sonra netten araştırınca açılmış olduğunu gördüm,aöf olarak var şuan.Forumdaki linki elkliyorum arkadaşın birisi çok detaylı açıklamış ygs puanı ile yerlemiş buyurun buda lnki
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=662918
Erzurum atatürk üni,açıkögretim bünyesi var,çocuk gelişimi 2 yıllıkta var,düz lise mezunlarıda başvuru yapabiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?