How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2 yillik (acik ögretim) hangi bölüm?

Derin__Su

derin sular
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
5.297
122
173
Arkadaslar ygs sonuclar aciklandi, coook sükür.
Benim hedefim 2 yillikti ve hedefime ulastim.
2 yillik büyük ihtimal acik ögretim tercih edecegim.
Belirteyim, matematigim cok fazla iyi degil..
Var mi bölümünden memnun olan?
Mezun olduktan sonra is imkanin yüksek oldugu bir meslek?
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
:34:

Son düzenleme:
aynen ya barajı geçtim şukur,hangi bölumler tercih edilebilir ve nereden bakacağız bu universitelere .pek anlayamadım baktımda.

Valla güzelim açıköğretimden benim arkadaşlarım adalet okuyo genelde.
Ben de adalet seçmeyi düşünüyorum.
Tabi okuyanlar bilir nasıldır bölüm? Okuyanlar bilgi verip bizi aydınlatırlarsa çok iyi olu :30:

Adalet, hukuk bölümünün 2 yıllığı gibi birşey.
Bitirdiğinde adliyede çalışma imkanı buluyorsun, kpss atamaları da iyi diye biliyorum.

aynen ya barajı geçtim şukur,hangi bölumler tercih edilebilir ve nereden bakacağız bu universitelere .pek anlayamadım baktımda.
Sanirim tercih zamanini beklicez. Benimde ilk denemem fazla bilgim yok, bilgili arkadaslar yorum yapsa.

Valla güzelim açıköğretimden benim arkadaşlarım adalet okuyo genelde.
Ben de adalet seçmeyi düşünüyorum.
Tabi okuyanlar bilir nasıldır bölüm? Okuyanlar bilgi verip bizi aydınlatırlarsa çok iyi olu :30:
Bende dün biraz adaleti arastirdim, dersler zor deniliyor. Zor olmayana ekmek yokki bu devirde.
Sanirim adaletten yana tercih yapicam, insallah kontenjan sINIrIna takilmam.
Baska bi bölüm var mi aklinda ?

Adalet, hukuk bölümünün 2 yıllığı gibi birşey.
Bitirdiğinde adliyede çalışma imkanı buluyorsun, kpss atamaları da iyi diye biliyorum.
Evet, adliyede yazi isleri, katiplik, icra görevlisi gibi benzer meslek sansi varmis..
Kpss atamasi olmadan sans orani nedir peki ?

canım ben 2 yıllık açıköğretim fakültesi laborant veteriner sağlık mezunuyum ama bu bölümü genelde sağlıkçılar okuyor döner sermaye için düz lise bitirdiysen bu bölüm sonucu devlete atama yok 2. yılını boşuna verme derim bence en mantıklısı çocuk gelişimi...başarılar

canım ben 2 yıllık açıköğretim fakültesi laborant veteriner sağlık mezunuyum ama bu bölümü genelde sağlıkçılar okuyor döner sermaye için düz lise bitirdiysen bu bölüm sonucu devlete atama yok 2. yılını boşuna verme derim bence en mantıklısı çocuk gelişimi...başarılar

Bilgiler icin tskler canim.Ben düz lise mezunuyum, o nedenle cocuk gelisimi icin basvuruda bulunamiyorum diye biliyorum.
Kiz meslek lisesi mezunu olsaydim, hic düsünmeden cocuk gelisimini tercih ederdim..

Benim şu an için başka bir düşüncem yok,adaletten başka.
Katipliği düşünüyordum bende zaten. Sanırım en iyisi adalet okumak. Ama okuduktan sonra atanmak mesele tabii.

Katipliği düşünüyordum bende zaten. Sanırım en iyisi adalet okumak. Ama okuduktan sonra atanmak mesele tabii.

Peki kpss icin f klavye sertifikasi edin mi veya düsündün mü canim?
Bölümüm tutarsa ben mutlaka f klavye kursuna gitmeyi düsünüyorum.

Bildiğim kadarıyla açıköğretim çocuk gelişimi yok onun yerine sosyal hizmetler var 2 yıllık

Bilgiler icin tskler canim.Ben düz lise mezunuyum, o nedenle cocuk gelisimi icin basvuruda bulunamiyorum diye biliyorum.
Kiz meslek lisesi mezunu olsaydim, hic düsünmeden cocuk gelisimini tercih ederdim..
Erzurum atatürk üni,açıkögretim bünyesi var,çocuk gelişimi 2 yıllıkta var,düz lise mezunlarıda başvuru yapabiliyormuş.

Katiplik için okumana gerek yok kpss den 70 üstü alsan onun sınavlarına girmeye hak kazanıyorsun klavye sınavı ve mülakatı var o kadar.

Yenimi açılmış peki geçen sene yoktu aöf,sadece örgün öğretim vardı
Eğitim görenler var ama geçen sene açılmış galiba,hatta forumda orada okuyanlarda var bir arkadaş topik açmıştı bende orada gördüm daha sonra netten araştırınca açılmış olduğunu gördüm,aöf olarak var şuan.Forumdaki linki elkliyorum arkadaşın birisi çok detaylı açıklamış ygs puanı ile yerlemiş buyurun buda lnki

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=662918

Son düzenleme:
Eğitim görenler var ama geçen sene açılmış galiba,hatta forumda orada okuyanlarda var bir arkadaş topik açmıştı bende orada gördüm daha sonra netten araştırınca açılmış olduğunu gördüm,aöf olarak var şuan.Forumdaki linki elkliyorum arkadaşın birisi çok detaylı açıklamış ygs puanı ile yerlemiş buyurun buda lnki

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=662918

hmm tamam canım benim sağol benimde bilgim olmuş oldu.. yok diye biliyordum ben teşekkr ederim

Bende adaleti tercih edicem ama puanim tutar mi bilmiyorum, taban puanlari hep farkli cikiyo arattigimda..

Erzurum atatürk üni,açıkögretim bünyesi var,çocuk gelişimi 2 yıllıkta var,düz lise mezunlarıda başvuru yapabiliyormuş.

Ben ya kocaeli üni. ya da aciktan düsünüyorum canim

Arkadaslar ben ciddi ciddi adaleti düsünmeye basladim, insallah puanim yeterli olur.
Arastirmalarima göre net bisey ögrenemedim puanlar hakkinda.
Bir diger ihtimalle anadolu üni.den aciktan okumayi düsünüyorum.. Tercihler temmuzda oluyor sanirim?

Son düzenleme:
Back