sonunda başardım!
ilk önce kuaföre gittim orialle açtı ve kahveye boyadı 1 hafta sonunda ki halim diğler sarı ortalar kızıl uçlar siyahtı.
sonra ben koyu kahveye boyadım ama bi baktım saç yine kopkoyu..
bir daha kuaföre gittim yine orial işlemi veaynı sonuç!!
ne yaptım ?? gittim marketten palette röfle setini aldım kızıl ve siyahlıklara uyguladım.
ertesi günü palette deluxe 7.0 kumral ve altın kahve 5.5i karıştırıp uyguladım.
şimdi uçlarında hafif kızıllar var güneşte belli olan. dipleri çok tatlı bi sarı.
2 gün sonra tekrar aynı karışımla boyicam saçımı o renk otursun istiyorum tek renk olsun saç sonra zaten istediğimi yaparım.
tabi bu aşamalarda saçım çok yıprandı :/
siyaha boyamayın boyattırmayın!
döneceksenizde kuaförlere para bayılmayın açıcılarla veya röfle setleriyle olabilecek bir iş..
ilk önce kuaföre gittim orialle açtı ve kahveye boyadı 1 hafta sonunda ki halim diğler sarı ortalar kızıl uçlar siyahtı.
sonra ben koyu kahveye boyadım ama bi baktım saç yine kopkoyu..
bir daha kuaföre gittim yine orial işlemi veaynı sonuç!!
ne yaptım ?? gittim marketten palette röfle setini aldım kızıl ve siyahlıklara uyguladım.
ertesi günü palette deluxe 7.0 kumral ve altın kahve 5.5i karıştırıp uyguladım.
şimdi uçlarında hafif kızıllar var güneşte belli olan. dipleri çok tatlı bi sarı.
2 gün sonra tekrar aynı karışımla boyicam saçımı o renk otursun istiyorum tek renk olsun saç sonra zaten istediğimi yaparım.
tabi bu aşamalarda saçım çok yıprandı :/
siyaha boyamayın boyattırmayın!
döneceksenizde kuaförlere para bayılmayın açıcılarla veya röfle setleriyle olabilecek bir iş..