• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yıldır geçmeyen tahriş yardım lütfen?

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
821
Puanlar
123
Bakireyim vajinanın tam dışında üstünde (küçük dudakların arasında) minik küçük kabartılar var pek belli olmuyor elimle dokununca da hissediyorum dokununca yanıyor ve çok acıyor. bunun için iki kere doktora gittim doktor normal bir tahriş olduğunu söyleyip krem verdi hatta 2. Gidişimde bana psikolog önerdi çok kafama taktığımı söyleyip.ama az acısa zaten gitmezdim ve ilerde geçmezse Cinsel hayatımı bile etkiler korkuyorum

Bakireyim vajinanın tam dışında üstünde (küçük dudakların arasında) minik küçük kabartılar var pek belli olmuyor elimle dokununca da hissediyorum dokununca yanıyor ve çok acıyor. bunun için iki kere doktora gittim doktor normal bir tahriş olduğunu söyleyip krem verdi hatta 2. Gidişimde bana psikolog önerdi çok kafama taktığımı söyleyip.ama az acısa zaten gitmezdim ve ilerde geçmezse Cinsel hayatımı bile etkiler korkuyorum
İç çımaşırına yediklerine dikkat birde dr un verdiği kremi düzenli kullan ve her dk dokunup bakma elleme yani kremini sür iç çamaşırını düzenli değiştir temiz tut çok jel şampuan kullanma en kısa zamanda gececektir

Back