• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yildir adet olamiyorum :( Sebepleri, cozumleri?

Choupi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2014
98
18
28
43
Merhaba arkadaslar,
Basliktan anlasilacagi gibi 2 yila yakindir adet olamiyorum. 33 yasindayim. Jinekologlar, testler, tahliller, ultrasonlar, filmler hersey temiz cikti. Doktor 1 defa Duphaston verdi, onunla adet oldum ama sonra yine yok yok :(
Kurler var ama yapsam mi yapmasam mi tereddutteyim. Bebis de istiyoruz. Bilemiyorum napicam :(
Yarin yine baska bir jinekologla randevum var. Sizce doktordan ne isteyeyim? Daha once basina boyle birsey gelmis olan varsa tedavide nasil bir yol izlediginizi yazar misiniz? Acaba tekrar Duphaston mu istesem, ne yapsam bilemedim. Daha onceki 2 jinekolog da bekle, adet olursun hicbir sorunun yok dedi. 2 yildir bekliyorum ve yas da geciyor. Cocuk sahibi olmak istiyorum. Ozellikle esim cocuk da cocuk diyor baska birsey demiyor :(

Ilgincmis.Basliginiza erken menopozdur diye girdim ama anladigim kadariyla sonuclariniz normal.Fsh ve Lh degerleriniz kac ya da rahimde mi bir problem var acaba?

Back