• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yeni öneri !!!

Revolucion

Artık Güneş Doğmuyor :(
Kayıtlı Üye
6 Mart 2007
2.549
115
323
birincisi anne ve çocuklarını kapsayan bir öneri;
bilindiği üzre şu an tüm dünyada yeni doğum yapmış anneler hastahaneler doktorlar tarafından bir araya getirilmeye çalışılıyor. çünkü bunu hem anneler hemde çocuklar üzerinde psokolojik olarak çok olumlu etkileri olduğuna inanılıyor. sitemiz aylara göre hamilelik paylaşımı bölümleriyle bunun bir bölümünü başarmış durumda zaten ancak neden daha ileri gidip çok daha büyük bir iş başarmasın diye düşünmeden edemedim. ben ve bir kaç arkadaşım tesadüf eseri böyle bir gurup kurduk kendimize KK sayesinde. ancak bizim avantajımız vardı doktorumuz ismi sayesinde hepimiz aynı şehirdeydik. ve hem kendimiz için hemde çocuklarımız için büyük bir avantaj oldu bize.aynı aşamalardan beraber geçtik ve geçiyoruz bu sayedede takıldığımız yerde birbirimize çok büyük yardımlarımız oluyor. biz bu kadar şanslıydık peki neden KK'nın diğer anneleride bizim kadar şanslı olmasınlar diye düşünmeden edemedim.
önerim şu sevgili KK yöneticileri. aynen hamilelik bölümde olduğu gibi çocuklarımız büyürken bölümdede bir sistem hazırlamanız. ancak bunda aylardan ziyade şehirleri baz almanız.böylelikle uzmanların yapmaya çalıştıkları bizim ülkemizdeyse henüz adı bile konmamış bu uygulmayı KK gerçekleştirmiş olur.ayrıca üyelerimize çok ta büyük fayda sağlar diye düşünüyorum. çünkü bu sayede hem doğumdan sonra hamilelerin topikleri işgal edilmemiş olur. hem çocuklar için oyun gurupları kurulur.hem okul dönemleri başladığında kayıtlarda toplu başvuru yapılacağı için ailelerin külfeti düşer. hemde hem anneler hemde bebekleri için sosyal ağlar kurulmuş olur.
ikinci önerimse sesli görüşme sistemi. yazılı online chat sisteminin sitemize ne kadar külfet getirdiğini az çok biliyorum. fakat anlık görüşmeler üyeleri birbirine daha çok bağlıyor buda bir gerçek. ayrıca yazılı chatte sitede erkek var nidalarının ne denli hepimizi gerdiğinide hepimiz biliyoruz.:1: (lafım sana değil Kazen :1: ) ancak tamamen farklı bir sistem olan sesli chat sisteminide kullanabileceğimizi düşünüyorum. evet kurulumu hazırlanması baya bir zaman alıyor. bir sürü teferruatı var ve mali olarakta biraz düşündürücü ilk etapta. ancak böyle serverların ilk açılış ücretlendirmelerinden sonrası yıllık 200 $ gibi bi ödeneği varki buda KK'yı sarsmaz diye düşünüyorum.tabi takdir yine siz site yöneticilerine kalmış.

siz biraz imkansızı istemişsiniz kusura bakmayın.sesli chate gelince maliyetinden bahsetmişiniz.aramızda para toplayabiliriz :61:

DESPO neden öle düşündünki arkadaşım CHE ne demiş zoru başarabilirim, imkansız zaman alır. zaman alacağını zaten söyledim ama imkansız değil.helede KK için ilk zamanlar kimin aklına gelirdi 160.000 üyeye ulaşacağı ama oldu bu neden olamasınki. biz Bursa'da bunu bir gurup olarak başarabildik. biliyorumki farklı şehirlerdede pek çok buluşma gerçekleşiyor. şu anda birbirini reeldede tanıyan pek çok KK üyesi var benim bahsettiğimse bunları sadece bir başlık altına toplamak sonrası zaten gelicektir diye düşünüyorum.
sesli chat için aramızda para toplanması baya zor olur diye düşünüyorum ama daha kolay bir yöntemi var oda sitedki reklamların tıklanması bu reklamlar zaten bir gelir sağlıyor fakat tıklanmaları bu geliri arttırır buda gerekli parayı getirir. ancak site yönetiminin düşünceleri tabi önemli ayrıca eksra zaman demek olur ki o zamanada sahiplermi bilmiyorum çünkü bir siteyi ayakta tutmak, korumak ve devalılığını sağlamak gerçekten zor ve zaman isteyen bir iş.

Öneri anne ve bebekleri için mükemmel bence,bende bir ilave öneri getirmek istiyorum :)
Kazen ve curly yeni bir site kursunlar,anne ve bebeklere ait:))İçinde gebelik,doğum,bebek,çocuk büyütmek ve anne ile çocuğun tüm sorunlarını kapsasın..Ana tema anne ve bebek olabilir.Böylece KK'da bir nebze rahatlamış olur.
Yanlış anlaşılmasın elbette anneler gebelik,doğum ve bebek büyütme hakkında paylaşım yapsınlar ama o kadar genişlemişki bu konu site tamamen bunun üzerine kurulu..
Yeni mesajlara bir bakıyorum,anneler,gebelik,doğum,doğuma hazırlık,ekim anneleri,kasım anneleri,şubat anneleri vs...ocakta doğuracaklar,martta doğuracaklar,haziranda doğurmuş olanlar vs..içinde kayboluyorum ve diğer konular kaynayıp gidiyor...
Bilmem benim gibi bu konuda sıkıntısı olan varmı ama ben hakkaten sıkılıyorum bu durumdan..
Artık bölüm ayırmak değilde siteleri ayırmak gerekiyor gibi..

öneriler ne derece gerçekleştirilebilir bilmiyorum ama sadece aklıma geldiği için yazıyorum. sesli chat pro kart gibi ücretli üyelere yönelik olabilir.

madamiks canım bi yönden haklısın belki ama sitemizi en çok ve aralıksız ziyaret edenler heralde hamişlerimizdir çünkü bir sürü merak unsurunada ışık tutuyor paylaşımlar. ayrıca daha öncede belirttim siteler çok fazla zaman demek ve bu durumda yöneticilerimize günde 24 değil48 çalışın demek gibi bişey olurki buda haksızlık olur onlara düşüncesindeyim. fakat bir yönden sana katılıyorum bölüm en başlarda doğal olarak ilk girenin gözü oraya gidiyor o konuda belki bi düzenleme ama ayrı bi site hayır üzgünüm aynı görüşte değilim. hoş bu konularda konuşmak banada düşmez diye düşünüyorum aslında.
DatluCadı'cım aynı fikirde değilim çünkü pro üyeler öle heray siteye yatırım yapıyor falan değiliz sadece ilk kartları aldığımız zaman oda kart ücreti talep edildiki buda çok doğal diye düşünüyorum.yoksa daha öncede dediğim gibi reklamlara tıklanmayı arttırabilirsek o sistemin gideri çok rahat karşılanabilir. fakat beni düşündüren ilk kurulumu odaların ayrılması, bunun anlatılması alıştırma süreci. birde biz farklı bir şey için kullanıyoruz böle bir sistemi ve sadece 500 kişi civarıyız. oysa burda binlerce kişiden bahsediyoruz yani nasıl yapılabilir nasıl yönetilebilir bilemiyorum.ayrıca oranın korunması çok daha zor büyük bir risk yani sonuçta KK artık bir marka, bir isim ve adına ufacık bi leke gelmesi demek bütün dengeleri sarsabilirki bunu hiç birimiz istemeyiz.

anne ve çocuklar için ayrı site açacaklardı zaten, ben öyle bişi hatırlıyorum. alışveriş falan bişeylerdi.

bende bu siteyi çok kullanıyorum tüm bilgileri bu sitede buluyorum.benim isteğim chat.anında yazışarak daha çok bilgi alışverişinde bulunuruz diye düşünüyorum.site yönetiminin bu konuyu düşünüp çözüm bulmalı diye düşünüyorum.gerçekten bu siteyi sürekli kullanıyorsam tüm bilgileri burdan bulabiliyorsam anında sohbetle daha çok bilgi edilebilir diye düşünüyorum.umarım biran önce yapılır.saygılar

Back