• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.ye sezeryan olanların durumları

berfin_ece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2011
40
0
36
Eskişehir
arkadaşlar benim3. hamileliğim.ilk bebeğimi düşürdüm.ikinci bebeğimde norkozlu sezeryanla dünyaya geldi.biraz sağlık problemleri olduğu için kızımın emziremedim göremedim bebeğimi.çok şükür hepsi geride kaldı.şimdi 3. hamileliğim.we yine kız bebek bekliyoruz.39 haftalık hamileyim.doktorum epidural sezeryanla doğum yapacağımı söledi.sorduğum kişilerden memnun olmayan yok.ama hepsinin ilk doğumu.karnım büyüdükçe dikişlerim zaten acımaya başladı.tekrar ikinci doğumda sezeryan olunca nasıl olur.tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.ikinciye sezeryan olanlar ne durumdasınız?????

merhaba bende 2 kere epidural sezeryan oldum. iki doğumun arası 2 yıldı. hamileliğim sırasında pek bir sıkıntım olmadı ama sezeryan 2.sezeryan sırasında doktor tekrar dikerken dikiş yerinin çok ince olduğunu ve zorlandığını söyledi. hatta 3.doğum düşünüyorsam biraz daha çok beklememi söyledi. ben zaten daha çocuk istemiyorum. neyse doğumdan sonrada çok bir sıkıntım olmadı aslında ama dikiş yeri biraz zor iyileşti. yani nerdeyse 1 ay sonra bile hafif hafif oradan kan sızıyordu ama olabilirmiş dedi doktor korkacak bişey yok dedi. ama 2. sezeryanın en zor yanı ilk sezeryana göre kendinizi daha yorgun,halsiz ,hasta gibi oluyorsunuz doğumdan hemen sonraki 2 gün karın ağrımı hiç unutamıyorum. geneldede 2. sezeryan sonrası hep daha ağır geçer. size tavsiyem yanınızda size iyi bakacak birilerinin olması.

ben tek sezeryan yaptım ama aksıne benım ıkı sezeryan yapanlardan duyduklarımda hep ılkıne göre dikiş agrılarının bıle daha az olduguydu epıdurallı yapmanı önerırım bend eıkıncı cocuk düşünüyorum sende deneyımlerını yaz dogumdan sonra burdan bende bıleyım sana hayırlı saglıklı rahat acısız bır dogum dılıyorum

teşekkürler canım bilgilerin için.ilk ler acemiliğe gelior pek bişey anlaşılmıyor.ikincide olayın farkındayız artık.inş sorunsuz şekilde doğumuda atlatırız.deneyimlerimide tekrardan yazarım

evet canım bende 2 dogumu yaptım kızım 1 aylık oldu ve hala ameliyatım ceremesini cekiyorum ikinci sezeryan oldugundan daha geç kalkıyorsun ayaga ben ilkinde 1 haftada ayaga kalktım her işimi rahat yapıyordum bunda 12 gun bakıldı yinede ayaga kalkamadım kendimi halsiz uykusuz sıkıntılı sinirli hissediyorum ve suandada iltihap akıyor ameliyatımdan benim tavsiyem yanında ameliyatlıya iyi bakabilecek birinin olması çok iyi ve sıkı beslenmen bide ve en önemlisi doktorunu ve yatacagın hastaneni iyi sec bence hayırlı dogumlar

Son düzenleme:
ben 2 kez sezeryan oldum ilk le arasında 1,5 yıl var ve aynı dikişten kestiler ama eltimde ikinci kez oldu onun önceki dikişinin biraz üstünden kestiler önceki dikişleri hamileliği sebebiyle açılmış dikiş tutmaz dediler yani dikişlerin açıksa aynı yerden kesmiyolar ve aynı yer olmaması daha iyi eltim hemen ayağa kalktı fazlaağrısı olmadı ama benim çok kötüydü ilkten daha çok ağrım olduinşallah hayırlısıyla doğum yaparsın :91:

kızlar doğum yaptım epidural sezeryanla.hatta şuan size yazarken bebeğim kucağımda.aynı yerden kestiler 2 günü ayaklandım.herkese epidurali şiddetle tawsiye ediyorum....

kızlar doğum yaptım epidural sezeryanla.hatta şuan size yazarken bebeğim kucağımda.aynı yerden kestiler 2 günü ayaklandım.herkese epidurali şiddetle tawsiye ediyorum....

Tebrik ederim.Allah sağlıklı analı babalı büyütsün.Benimde yıllaaar önce üç narkozlu sezeryanım var.Allah isteyen herkese yaşatsın ana,baba duygusunu.

Back