2 yaşındaki oğlumun uyku problemi

Inatcikisilik

Sikinti yok hallederiz ;)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2019
1.267
2.066
133
Merhaba hanımlar

Bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var. 2 yaşında hi oğlum var sallayarak uyutuyorum. Sallamayı bırakmıştımk ama 2 ay önce doğum yaptım annem ve babası uyuyamadığı için salladilar ve tekrar alıştı. Sallaninca 5 10 dk içinde uyur alıştım artık ama yerine goturdugumde 1 saat sürmez uyanır hiç derin değil uykusu. Salladığım yerde bırakayım uyusun desem gene uyanıyor. Napacgimi şaşırdım artk benden başka kimseye de gitmez oldu. Bi tane kucağımda bi tane ayağımda artık perişan vaziyetteyim.. Bi tane damla gördüm intrnettn ismini vermeyim belki yasaktır. onu alsam mı diyorum uyanmlarina engel olur mu kullanan var mı aranızda.

Uyanmasına engel olmadı bizimkinin, çabuk dalmasını sağladı sadece.
Pek işinize yarayacağını sanmıyorum.

Hayatına bi kardeş girmiş ve tamda sizinle ayrışma sancıları çektiği dönemde. Belkide bundan etkileniyordur uykuları. Bebek sizin yanınızda yatıyorsa muhtemeldir ki sizi yanında istiyor olabilir. Gündüz uykusu yapıyor mu? Saat kaçta ve kaç saat uyuyor? Kan değerleri nasıl? Bunlar da önemli. Biliyorum çaresizlik zor ama bu tarz ilaçları kullanmayın en azından hekime danışmadan.

Sadece uykuya dalacak ama uyanmaya devam edecek boşuna vermeyin . Hem de ne zamana kadar vereceksiniz ki
İlk uykuya damlasında Bi sorun yok aslında 5 10 dk max sallasam uyuyo ayağımdan bırakması uzun suruyor. Valla şaşırdım kaldım ne yapacağımı

Doğum yapmadan önce de bizimle yatıyordu zaten. Anneannesi burdaysa bnm yüzüme bakmaz onla yatar ama yoksa aynı şekilde bana yapıyor. Dün gece saatlerce kolumu okşadı. Yetmezmis gibi sürekli karnımı tekmeledi. Sinirlendim dayanamadım Bi süre sonra.

Gündüzleri 1 saat fln iglenuykusu yapıyor sabah da 7 buçuk 8 arası uyanır akşam 8 buçuk gibi uyur aslında saatleri iyi tek sıkıntı uyanınca destek istemesi.

Acaba diyorum yemeğini geç yediriyorm yiyip yatıyor susandigi için mi uyanıyor.

Afedersiniz tuvalete gitmeye bile korkuyorum şifon sesine uyanır da Bi daha uyuyamam diye

Canım benim kıyamam seninle daha çok olmak istiyor sanırım annesi. Gün içinde sizinde destek alabileceğiniz ve onunla baş başa oyun vs olarak ya da dışarıda zaman geçirebilirseniz belki iyi gelir. Kol okşamak mıı biliyorum sizde zorlu bir süreçten geçiyorsunuz bende yakın zamanda aynı sürecin içine gireceğim ister istemez süreçler karışıyor insan kendine vakşt bulamıyor bu arada bende geceleri korkusundan sifon çekemeyen bir anneyim

Vallahi çok zor kreşe vereyim diyorum çok küçük durmaz ama böyle de yapistikca yapışıyor bana. Gün içi ztn kız uyurdu hep oynardık bu ara o da gündüz de uyumuyo komple sinirlerim alt üst oldu

Şimdi başlatsanızda kafasında kardeşim geldi ben ondan okula gdiyorum diyip soğuyabilir. Bütün gün okulda siz napıyorsunuz evde diye kurup hzuursuzlanabilr. Çok zor süreçler. Yavaş yavaş belkide 1 saat 2 saat oryantasyon ile yarım gün gidebilir. Hepinize iyi gelir aslında ama iyi yürütmek lazım süreci

Benim oğlum 3 yaşına girmek üzere 1 ay kaldı . Uykuya geçerken ben yanına oturuyorum öyle uyuyor bazen elimi tutuyor . Geceleri hala uyanıyo benim sorunum da bu ve neden hala bulamıyorum

Benim oğlum 3 yaşına girmek üzere 1 ay kaldı . Uykuya geçerken ben yanına oturuyorum öyle uyuyor bazen elimi tutuyor . Geceleri hala uyanıyo benim sorunum da bu ve neden hala bulamıyorum
Ayrılık kaygısı diycm de babalarından ayrılmaya korkmuyorlar mi şu saat oldu uyuttum o ara bebeği uyutmayim dedm uyandı ne kendi uyudu ne bebek 3umuz beraber oturduk agliyoruz apartmandakilet ne diyordur acaba.

Ayrılık kaygısı diycm de babalarından ayrılmaya korkmuyorlar mi şu saat oldu uyuttum o ara bebeği uyutmayim dedm uyandı ne kendi uyudu ne bebek 3umuz beraber oturduk agliyoruz apartmandakilet ne diyordur acaba.
Askere gidecek artık kocaman oldu daha ayrılık kaygısı of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…