• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 2 yasindaki oglumun dudagi uff oldu :((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kayaninannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
75
-2
96
Almanya
Selam arkadaslar.. Malum her her erkek cocuk annesi gibi bende oglumun bitmek bilmeyen yaramazliklarindan sikayetciyim.. Yerinde durmasini saglayamiyoruz, üstelimher yaramazliginin sonundada bir kaza yasaniyor.. Ahh o kazalar yasanmasa yaramazliklarina raziyim artik.Bir kac gün evvel merdivenden düstü.asloinda merdivende sayilmaz, bir kac basamak vardi sadece ama dudagini kötü carpti.. Dudagin disinda pek fena bisii yok gibi.sadece sisti haliyle.Ama alt dudaginda yani dudagin ic kisminda hafif bir kesik olusmus.Doktora götürmedim ama huzursuzlandim yinede.Gerci öyle cani yaniyo gibi deil.yemek yerken yada su icerken gayet normal yiyip iciyo..ne yapmaliyim bilemedim.evde kullanabilecegim pratik bisii warmi bildiginiz yada doktora götürsem napacakki oraya !! yazinn nolurrrr..

Back