Merhaba arkadaşlar Oglum şu an 25 aylık 20 günden itibaren kendim baktım k.v yakın ama fazla yardim almadım fazlaca yorulsamda kendim baktım hep. Başlarda ufak tefek işlerim olunca dışarı çıkıyordum babannesi ile duruyordu ama son 2 aydır benim kapı dışarı tek başıma çıkma imkanım kalmadı.Durumu kabullensemde zorunlu hallerde ne yapacağımı düşünür oldum dişlerimle ilgili sorunlarım var tedavi olmam gerekiyor ama ne yapacağımı bilmiyorum.Herkes sen alistirdin bu hale geldi diyor ama benim başka çarem yoktu başlarda babam hastaydı ailem sık gelip gidemedi sonrasında vefat etti zor zamanlar geçirdik ardından kayinpederimide kaybettik yas süreçleri v.s derken biz oğlumla fazlaca başbaşa kaldık 2-3 ay önce kabulleniyordu babannesi ile kalmayı ama şu an mümkün değil ne yapabilirim?nasıl bu durumu aşabilirim bilen tecrübeli olanlar yardım etsin bana lütfen bu arada emzirme surecide devam ediyor ama kesinlikle karın doyurma olayı kalmadı ara ara emiyor.Babam vefat ettiğinde 1 yaşındaydı o zamanda bı kaç saatte olsa duruyordu durum şu an böyle ne yapacağımı şaşırdım