- 2 Şubat 2025
- 12
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi dilaradiyebirii
Daha önce konusunu açmıştım görümcem nişanlısı ile tartıştığı esnada kapıyı kapatmaya çalışırken oğlumu düşürdü ve alnını yardı dikiş atıldı. Düştüğü esnada kayınvalidem muhtemelen anın telaşıyla çocuğu alıp yüksek sesle bağırarak sallamaya ve ağlamasını bastırmaya çalıştı ve oğlum daha çok korktu . Sonraki süreçte görümceme de kayınvalideme de çok sinirlendiğim için birkaç gün konuşmadım ama uzatmak istemedim burdan aldığım bazı yorumlar neticesinde tatlıya bağlansın dedim eve davet ettim. Kapıdan girer girmez dedesine sarıldı elinden tutup odasına götürdü yeni uçak almıştık onu gösterdi . Daha sonra salona geldiklerinde babannesi ve halasını görünce ilkin arkama saklandı . Sonra halası barlas gel sarılalım deyince daha çok korktu ağlamaya başladı. Normal bir mızmızlanma değil babannesi almak için ayağa kalktığında ellerini kendine siper edip şiddetli biçimde ağladı . Bir şekilde uyuttum ama ortam çok tatsızlaştı . Hiç böyle yapmazdı ikisini de kapıda beklerdi . Oğlum olay esnasında ilk kez öyle yoğun kan gördü bundan kaynaklı travma mı oldu anlayamadım. Nasıl davranmalıyım süreci nasıl yönetmeliyim fikri olan var mı? (Fotoğrafları açıp babaannesi dedesini ve halasını gösterip bunlar kim diye sormayı denedim sadece dedesini gösterdi halasına da normalde halam demesine rağmen fotoğrafı işaret edip Gizem dedi babaannesini üç dört kez göstermeme rağmen ekranı kaydırıyor)