2 yaşındaki labradorum heyecanlanınca altına kaçırıyor :( acilll yardımmm...

melda_84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2010
119
17
merhabalar,

yaklaşık 3 hafta önce dişi bir labrador sahiplendim. daha önceki sahibinin çok iyi baktığına eminim sadece kızının üniversiteyi kazanması nedeni ile ilğilenemedikleri için sahiplendirmek istediklerini söylediler. aşıları tam aslında tuvalet eğitimi var eve ilk geldiği gün birde korktuğunda kaçırmıştı sadece. 1 hafta aradan sonra dün ilkkez 9 saat evde yalnız kalmıştı beni görünce hopladı zıpladı heyecanlandı eve halıya kaçırdı :KK43: temizliği sorun değilde psikolojik olabilir mi? sahiplendiğimiz için aslında çok iyi bakıyoruz. evde ayrı odası da var.

Çok sevdikleri ya da uzun süre görmedikleri kişileri görünce oluyor bu
Benim köpeğim küçükken beni ya da aileden birini görünce altına kaçırırdı bazen
Yaklaşık 1 yaşından sonra geçti ama geçen yaz onu aldığımız petshop'un sahibi geldiğinde onu görünce kaçırmıştı :)
Unutmamış ve çok sevmiş sanırım
Ama 1 yaşından büyükmüş psikolojik olabilir yuvasından ayrılmak onu etkilemiştir
Sizi çok sevmiş ve alışmış da olsa terk edilmek köpekleri sarsıyor
Zamanla geçer diye düşünüyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar benim 2 köpeğim var. bulldog olan hala cok heyecanlanınca altına kaçırabiliyor. zaten olgunlaşmaları 2 yaşını buluyor bulldog larda. size tavsiyem eve geldiğinizde vs cok heyecanlanan köpeğinizi daha da heyecanlandıracak sesler cıkarmayın - aauuu falan gibi - hatta sakinleşene kadar görmemezlikten gelin. sakinleştiği zamanda ağır hreketlerle ve alçak ses tonuyla guzelce okşayın.

X