Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası 2 yasındaki kızıma bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

atezel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
5
0
Ankara, Eryaman 3. etapta oturuyorum, ev işlerinde ve 2 yaşındaki kızımın bakımında bana yardımcı olacak, temiz, sigara kullanmayan, daha önceden çocuk bakmış ve referans verebilecek, tecrübeli, güvenilir, çocuğumla ve benimle de iyi iletişim kurabilecek, tercihen çocuk sahibi olan, 35-45 yaş aralığında ve en önemlisi ÇOCUKLARI SEVEN ve çocukla çocuk olabilen, çocukla iyi vakit geçirebilen bir bakıcı arıyorum. 3 aylık bir oğlumda var, zaman zaman onun bakımında da yardımcı olunacaktır. Mesai saatleri 8.00-18.00 olacaktır.

Hem ev işi , hem çocuk olayını tek insan yüklenirse, çocuk eğitimin de aksamalar olabilir , ev işlerine yöneldiği için çocukla / çocuklarla ilgilenmesi zor. Bence önce bunu ayırt etmelisin.

Kızım özel okula gidiyor ,o tarz okullar da okuyan çocukların çoğunun bakıcısı var , bazen sohbet etme fırsatı yakalıyorum , evin hanımı ev işi yemek olayını da bizden istiyor, çocuklarla ilgilenmeyince kızıyorlar diye çok söyleniyorlardı ..

Bence ikisi ayrı olmalı. Ya da biri tercih edilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…