Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası 2 yasındaki kızıma bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

atezel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
5
0
Ankara, Eryaman 3. etapta oturuyorum, ev işlerinde ve 2 yaşındaki kızımın bakımında bana yardımcı olacak, temiz, sigara kullanmayan, daha önceden çocuk bakmış ve referans verebilecek, tecrübeli, güvenilir, çocuğumla ve benimle de iyi iletişim kurabilecek, tercihen çocuk sahibi olan, 35-45 yaş aralığında ve en önemlisi ÇOCUKLARI SEVEN ve çocukla çocuk olabilen, çocukla iyi vakit geçirebilen bir bakıcı arıyorum. 3 aylık bir oğlumda var, zaman zaman onun bakımında da yardımcı olunacaktır. Mesai saatleri 8.00-18.00 olacaktır.

Hem ev işi , hem çocuk olayını tek insan yüklenirse, çocuk eğitimin de aksamalar olabilir , ev işlerine yöneldiği için çocukla / çocuklarla ilgilenmesi zor. Bence önce bunu ayırt etmelisin.

Kızım özel okula gidiyor ,o tarz okullar da okuyan çocukların çoğunun bakıcısı var , bazen sohbet etme fırsatı yakalıyorum , evin hanımı ev işi yemek olayını da bizden istiyor, çocuklarla ilgilenmeyince kızıyorlar diye çok söyleniyorlardı ..

Bence ikisi ayrı olmalı. Ya da biri tercih edilmeli.

X