2 yaşındaki çocuk babasının kombine bilet için biriktirdiği 1060 doları evrak imha makinesinde doğra

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.838
898

BB@Benbelnap

So me and my wife had been saving up to pay for our @Utah_Football tickets in cash. We pulled our money out yesterday to pay my mom for the season... Well we couldn’t find the envelope until my wife checked the shredder. Yup. 2 year old shredded $1,060.

2 yaşındaki çocuk babasının kombine bilet için biriktirdiği 1060 doları evrak imha makinesinde doğradı

Telif hakkıTWITTER
Image captionParçalanmış 1000 dolar
ABD'nin Utah eyaletinde 2 yaşındaki bir çocuk, babasının kombine bilet için biriktirdiği 1060 doları evlerindeki kağıt öğütme makinesinde doğradı.

Leo Belnap'ın anne-babasının hafta sonunda, bir zarfa koydukları paralarının kaybolması üzerine evin her yerini aradıkları ancak bulamadıkları belirtildi.

Ancak annesi Jackie Belnap, oğlunun kendisine kağıt doğrarken yardım etmeyi çok sevdiğini hatırlayarak evrak imha makinesine de baktı.

Aile, makinenin haznesinde bulunan doğranmış dolarların fotoğrafını Twitter'da paylaştı.

Ben Benlap olayı Twitter'dan paylaşırken, "Eşimle birlikte @Utah_Football biletleri için para biriktiriyorduk. Dün anneme vermek için parayı toparladık...Eşim kağıt öğütme makinesine bakana kadar zarfı hiçbir yerde bulamadık. Evet. 2 yaşındaki çocuk 1060 doları öğüttü" dedi.

https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-45756910

Yaaaa çok kızmasalar bari çocuğun masumluğuna bakın
Bir şekilde yardım destek vesaire hatta hediye bilet telafisi yapılır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…