Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benim oğlum çok iştahsız yemeklerini zorla yiyiyor.sabah 1 yumurta,öğlen sehriye çorbası,1 muz akşama doğru 2 köfte patates kızartması gece yatarken azıcık muhallebi sabaha kadar da emziriyorum. ya sizin ki....
benim oğlum çok iştahsız yemeklerini zorla yiyiyor.sabah 1 yumurta,öğlen sehriye çorbası,1 muz akşama doğru 2 köfte patates kızartması gece yatarken azıcık muhallebi sabaha kadar da emziriyorum. ya sizin ki....
hep aynı şeylerimi yediriyorsunuz yanlış anlamayın bazı çocuklar aynı şeyleri yiyip başka birşey kabul etmezde sizin oğlunuzda öyle mi acaba benim oğlum 2 yaşında genelde menülerimiz değişkendir mesela dün sabah bir yumurta birkaç zeytin iki tatlı kaşığı bal bir dilim köy ekmeği bir çay bardağı sulandırılmış dut pekmezi içti öğlen 125 ml süt içti uyudu uyanınca bir kase yoğurt çorbası içti akşam evde yaptığım lahmacunu yedi meyve suyu ve havuç salatasıyla yatana kadarda iki danone kuru üzüm bir armut 125ml süt içti uyumadan yine 125ml süt içti uyudu kilolu bir çocuk olmadı hiç ama hareketli zaten bende kilolu hantal bir çocuk olmasını istemem menümüz hergün farklıdır aynı şeyleri iki gün üstüste yemez bu sabahta 4 köfte(eti her saatte yiyebiliyor çok seviyor)biraz ekmek bir çay bardağı sıkılmış portakal suyu 1-2 zeytinle yaptı süt içti uyudu kalkınca çorba vericem
yiyeceklerinde ufak değişiklikler yaparsanız biraz daha farklı beslenmeye bşlayabilir mesela şehriye çorbası seviyorsa birgün kıymalı birgün havuçlu patatesli birgün y.mercimekli yapın hem çeşitli olur sebzeden etten bakliyattan yemiş olur hemde sevdiği şehriyesini yemiş olur