- 15 Kasım 2020
- 6
- 5
- 1
- 26
- Konu Sahibi Hklm1212121212
2 yaşında bebeğim var 1 yaşından beri dönen cisimlere ilgisi başladı çamaşır makinesi pervaneler araba tekerleri vilada kovasinin dönen yeri bu gibi şeylere çok ilgili sürekli bunlarla oynuyor eline birşeyler alıp sallayıp döndürüyor tesbih ip gibi seyler tencere kapaklarını yerde çeviriyor buna benzer done bilen bir çok şey sadece bunlara ilgisi var otizm belirtilerine baktıgimda maddeler arasında yer alıyor ama benim bebeğimin bir bu belirtisi var diğer belirtileriyle alakası yok her hareketi normal ilgi alanı sadece dönen cisimler iletisimi çok guzel yaşına rağmen cümle kuruyor bir çok kelime konuşuyor sayılar renkler herşeyi biliyor yaşıtlarıyla ve cevresiyle ilgisi çok güzel iletişimi süper ne dersek anlayıp yapıyor oyun kurabiliyor her yönden yaşıtlarından dahada fazlası var kalem kullanabiliyor çatal kasik bardak kullanabiliyor sadece uzun zamandır aklıma takildi endişeleniyorum bir tek belirti yüzünden otizm olma ihtimali varmı sizde çocuklarınızda böyle seyle karsilastiysaniz lütfen bana yardımcı olun...