2 YASINDAKİ BEBEĞİMİN DİŞLERİ

cansumeryem

kocacığım ,bebeğim ve ben
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
1.153
1.693
32
Merhaba arkadaşlar 2 yasındaki bebeğimin üst dişleri çürümeye basladı.
Tamam ilk dişler çürür diye biliyorum ama cok erken değil mi

Canım, dün sabah doktora götürdüler kıyameti koparmıs ağlamıs ,korkmuş bebeğim ama birşey yok normal demiş doktor, sadece bol bol fırcalansın demiş ama cok değdirtmiyo dişlere oyun oynuyo

Çocuklar için olan diş fırçalarından alabilirsiniz çok çok az miktar yine çocuklar için olan diş macunuyla siz fırçalayın durduğu kadar. onun dışında beslenme alışkanlığı da çok önemli diş çürümesinde. biberon alıyorsa şekersiz süt verin illa şekerli içiyorsa mutlaka her beslenmeden sonra fırçalayın ya da en olmadı su içirin. evet onlar süt dişleri ancak alttan gelen dişler 6 7 yaşlarında gelir eğer erken kaybederse çapraşıklık gibi problemler olur. sağlıklı günler bebeğinize=)

Canım, dün sabah doktora götürdüler kıyameti koparmıs ağlamıs ,korkmuş bebeğim ama birşey yok normal demiş doktor, sadece bol bol fırcalansın demiş ama cok değdirtmiyo dişlere oyun oynuyo
ne yapicaz böyle bugün baktim diger iki diste de aynisi olmuş fircaladim cikmiyor agliyor şu an üzgünüm doktora götürcem. bi madde varmiş diş üzerine kaplaniyormus çürüme duruyormuş haberin olsun bizimki küçük yaptirmayabilir ama siz yaptirabilirsnz belki

teşekkürler bilgi için :)

TESEkkürler canım,bilgilendirdiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…