2 yasında oğlumun uyku sorunu

sedayhan83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
57
1
86
İstanbul
Arkadaslar merhaba benım oğlum 25,5 aylık uzun zamandır bızım yanımızda yatıyordu kısa bır zaman önce yatağını ayırdım artık odasında uyuyor ben uyuturken yanına uzanıyorum uyuyunca kalkıyorum fakat bızımle yatarken güç uyanmayan sabah uyanan cocuk sımdı gece 2veya 3 kere kalkıyor benı çağırıyor bende tekrar tekrar yanına uzanarak uyutmak zorunda kalıyorum bırde ıkıncı bebegıme hamıleyım 6 aylık bıraz zorlanıyorum bu uyku ısınden bır çözüm onerısı olan varsa çok sevınırım ıyı akşamlar:))

Ben kizimla kizimin odasinda yatiyorum.kizim inanilmaz deli yatiyor.yatak odasinda maaleef yatmiyor.babaya benim aramd.a .deli yattigi icin koca yataga sigmiyor.sik sik uyaniyor.bende cozumu kizimin odasinda buldum.yer kalin bir dosek atiyorum.ikimiz birlikte sere serpe yaTiyoruz.napalim buyuyene kadar boyle.yapacak bisey yok.sende oyle yap.ama cocugunu sozle. Alistir.rahatlatici ifadeler soyle.

canım benimde bir kızım var uyku problemini kısmen bizde yaşadık bence kesinlikle alıştırmaya çalış tekrar tekrar odasına bırak ağlasada bunu yap.ikinci bebeğinle çok sıkıntı yaşarsın şimdiden alışsın ki kardeşi gelince onu bıraktın sanmasın allah sağlıkla kavuştursun inş bebeğine

ikinci bebeği beklemiyor olsan biraz daha aklı erene kadar yanında yat derdim ama alıştırman da lazım..benimde 2 yaşında bir oğlum var , yanından ayrılayım hemen kalkar..kendi odasında yatmaz.ben çareyi yata odasına tek kişik bir kanepe koymakta buldum..bizimki kendi beşiğinde yatmıyor da..bizim yatakta uyuduktan sonra kendi yatağına alıyorum.gece uyandığında beni aynı oda da gördüğü için sorun yapmıyor.bir de öyle dene istersen.

Çok sagolun arkadaslar tavsıyelerınızı dıkkate alıcam bıraz sancılı bır süreç galıba ama kararlı olmaktan başka care yok,bıde hamıle oldugum ıcın sabrım az yat kalk devamlı zorlanıyorum dınlenememek çok kötü ama napalım Allah canlarına saglık versin ıyı gunler

Çok sagolun arkadaslar tavsıyelerınızı dıkkate alıcam bıraz sancılı bır süreç galıba ama kararlı olmaktan başka care yok,bıde hamıle oldugum ıcın sabrım az yat kalk devamlı zorlanıyorum dınlenememek çok kötü ama napalım Allah canlarına saglık versin ıyı gunler

valla bu soruna care bulursan banada yaz
seni cok iyi anliyorum
bende oglumla yatak odasinda yatiyorum kocam o simdilik babasini kovmus diger odaya
ne yaptiysam duzelmedi gece 5 kez odasina gidecegime yanimda yatsin rahat uyuyayim diyorum
abisi hic böyle degildi bu sipa yoruyor
sen hamileymissin bide allah kolaylik versin

Oda ayırmaktan ziyade yatak ayırsanız sadece. Yani sizinle aynı odada ama ayrı yatakta, tabi oda müsaitse.

Pedagog Adem Güneş'in önerisi, bebekler 2 yaşına kadar ebeveynle birlikte, 4 yaşına kadar aynı odada yatabilir. 4 yaşından itibaren odanızı ayırın diyor.

Allah bağışlasın bu arada ikisini de..

Sımdılık gece 3 kere falan yanına gıdıp uyutup gerı yatıyorum zor oluyor ama umudum var ıkıncı bebek gelmeden ayırıyım dedım sonra zor olur dıye benım ıcın yorucu tabı ama alıscak ınsallah bebegıde bır süre yanımda sepette yatırıp sonra ıkısını bır odaya koymayı düşünüyorum Ayyy bu annelerin hakkı ödenmez dıye bosa dememısler Allah hepımıze yardım etsın arkadaslar...

Back