Arkadaslar,
Haziranın 24ünde tatile cıkıyoruz. Planı yaptık ve otel ulasım vs. hpsini hallettik.
Yol zor olur die ucak bileti aldım. Ve otelde konforlu, cocuklu aileye uygun ye iç yat türünden bir otel.
Esim ben ve oglum ucumuzuz sadece.
Oglum oyle yaramaz bir cocuk degil, sadece tabii hala bebek ve biseyleri tutturuyor.
Tatile gitmis bu konuda tecrübeleri olan annlerden tavsiyeler bekliyorum.
Yanımıza pusetini de alıcaz ki gezmek istersek oda öglen uykularından mahrum kalmasın.
Malum yemekti oydu buydu derken tam dısarı cıkıcak olursun gec kalmıs ögle uykusu bastırır.
şapkalar, gunes kremleri, doğal ihityaclar derken, sizlerden baska baska tavsiyler bekliyorum. Hani böyle püf noktalar olur ya o cinsten..
Bu arada aksam oglum 9.30- 10.00 gibi yatıyor. orda daha cok yoruldugu icin ve hava degisiminden dolayı daha erken yatacagını tahmin ediyorum.
Bazı annalerin internette tatil anılarını okudum ve bebek telsiziyle en azından odaya mahsur kalmamıslar
biraz da olsa nefes almıslar, ickilerini icmisler, denizin sesini dinlemisler, karı koca basbasa kalabilip, tatilin tadını cıkarabilmisler.
Bana cok zor geliyor cünkü oğlumu yanlız bırakma düsüncesine hazır degilim.
gerci en fazla 150 mt. uzagıdna olacagım ama nedense korkuyorum.
zaten de Bizim evimiz kücük oldugu icin bebek telsizine hic ihtiyac duymamıs ve almamıstım.
Simdi o anıları okuyunca acaba bir arkadasımdan odunc alsam mı , kullanırız bakarsın demeye basladım. Tavsiye eder misiniz? Aranızda bu cözümü deneyenler oldumuu??
Yani pimpirik anneyim ben ya , kullanamasamda önemli degil, odanın balkonunda birseyler icer vakit geciririz artık.