Belki aranizda dert ettigin seye bak diyen olucaktir ama arkadaslar kafama takildi basliktada yazdigim gibi oglum iki yasinda rütin kontrollerini saymiyorum bile ki genelde doktoruna gittigimizde hep bi ciglik kiyamet duyarim bazi cocuk icin doktoru görmek bile yeter ama benim oglum asi olurken sesini bile cikarmiyor ah uh uff bile demiyo:44numuzdeki hafta sünnet olucak insallah oncesinde doktor kontrolu gerekiyodu bugun kan falan alinmasi gerekti oglum kocaman insan gibi oturdu dr kolunu falan tokatliyo damarini bulsun diye neyse igneyi soktu ama tam denk getiremedim ama ikinci defa delmek istemiyorum dedi yani kani tüpe damla damla akitarak aldi islem haliyle oldugundan dahada uzun sürdü ve oglum sanki bisey yok gibi koluna falan bakiyo citi cikmadi dr baya bi sevdi sen ne kadar güclü erkeksin bilmem ne falan diye hatta obile sasirdi ondan once sonra girenler ki yaslari oldukca büyük olanlar bile cigliklarla ciktilar bizimkinde tik yok esimde aglamadi ama buda normalmi acaba deyince:44:acaba dedim oglumun psikolojik bi sorunu biseyi olabilirmi?Yeme bozuklugu haric gayet normal bi cocuk gelisimi gayet normal zekasi falan yani bu konuda bilgisi yada bi fikri olan arkadaslar bana yardimci olabilirlermi acaba yada cocugu benim gibi olan varmi aranizda?