- 24 Aralık 2012
- 124
- 2
- 318
arkadasa katiliyorum. Ben fazla dikkat etmemistim kilo ve yasina. Tekrar baktim ve gercekten cokta zayif degil kizin. Ideal gibi gorunuyor. Etrafimda duydugum genelde o kiloda bebekler zaten ve zayifta gorunmuyorlar. Ve kizin boyu uzunsa belki ondan sana biraz daha zayif gorunuyor olabilir. Kisa boylu bir bebek ayni kiloda daha tombis gorunurken uzun boylu bebek daha zayif gorunuyor haliyle[/QUOTE
arkadaşlar yazmış kızım çok zayıf 10 kilo 13 kilo çok şaşırdım nasıl zayıflık o! tabiki her anneye çocugu zayıf gelir ee ben ne yapayım biraz şükredin .kızım 22 aylık 8,9 kilo. daha 9 u göremedik bile. Gitmediğim doktor kalmadı kullanmadığım ilaç kalmadı eşim eczacı duydugu her türlü mamadan getirtti olmayınca olmuyor demekki varsa bana yardımcı olabilecek biri lütfn paylaşsın. sağlık ve mutlulukla...
Merhaba yazılanları okuyunca dayanamadım ve gözyaşları içinde yazıyorum şuanda nedenmi sizin söylediklerinize aynen katılıyorum 13 kg bir çocuk bana görede zayıf değil benim kızım 20 aylık ve hala 8.50 kg hatta geçenlerde parkta bayanın biri bu çocuk hastamı diye sordu o kadar üzüldümki anlatamam normalde sert tepki verirdim ama o an üzüntümden bişi söleyemedim bile böyle bi kelimeyi nasıl söyler!! zayıf çocuk hasta çocuk demekmi!!...üzüntüm sinirimi bastırdığı için bişi demedim.....Kilo alması için elimden geleni yaptım ama olmayınca olmuyor..Hastahanelerde bebeğinin çocuğunun hastalığıyla boğuşan anneleri görünce binlerce kez şükürler olsun diyorum Allah başka tasa vermesinde biz sadece kilo almalarıyla uğraşalım demektende kendimi alamıyorum...tavsiyeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim
Merhaba yazılanları okuyunca dayanamadım ve gözyaşları içinde yazıyorum şuanda nedenmi sizin söylediklerinize aynen katılıyorum 13 kg bir çocuk bana görede zayıf değil benim kızım 20 aylık ve hala 8.50 kg hatta geçenlerde parkta bayanın biri bu çocuk hastamı diye sordu o kadar üzüldümki anlatamam normalde sert tepki verirdim ama o an üzüntümden bişi söleyemedim bile böyle bi kelimeyi nasıl söyler!! zayıf çocuk hasta çocuk demekmi!!...üzüntüm sinirimi bastırdığı için bişi demedim.....Kilo alması için elimden geleni yaptım ama olmayınca olmuyor..Hastahanelerde bebeğinin çocuğunun hastalığıyla boğuşan anneleri görünce binlerce kez şükürler olsun diyorum Allah başka tasa vermesinde biz sadece kilo almalarıyla uğraşalım demektende kendimi alamıyorum...tavsiyeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim
Elinde çanta varsa yapıştırverseydin,öyle sinir oluyorum bu boşboğazlara...
Elinde çanta varsa yapıştırverseydin,öyle sinir oluyorum bu boşboğazlara...
Üzüntüyle karışık bir duygu yaşadım ve yapabildiğim tek şey ordan uzaklaşmak oldu...Şaşırdımda kendime normalde bişi yapıştırabilirdim ama işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?