2 yaşında diz ağrısı neden olur

Gzmomr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2021
10
0
1
30
2 yaşında oğlum var 3 aydır geceleri dizim ağrıyor diye uykusundan uyanıyor neden olabilir

Boyu uzadığı için olabilir yeğenim aynı bu şekildeydi ve yürümek istemiyordu yaşlılar gibi dizim ağrıyor diyordu onunki gelişimden dolayı imiş
Bende gelişiminden dolayı diye düşünüyorum ama etrafımda böyle bı durumla hiç karşılaşmadım ve duymadım rametizmadan şüphelendim bide

Sanırım büyüme ağrısı boyu uzadığı için oluyor

2 yaşında oğlum var 3 aydır geceleri dizim ağrıyor diye uykusundan uyanıyor neden olabilir
Büyüdüğü içinde olabilir hasta da olabilir kan verin

Bende gelişiminden dolayı diye düşünüyorum ama etrafımda böyle bı durumla hiç karşılaşmadım ve duymadım rametizmadan şüphelendim bide
Ben de hiç duymadım. Menisküs olabilir mii

Benim kızım da 2 2bucuk yaşlarında dizim ağrıyor diyordu doktora görürmüştük kan testi muayene sonucunda bir şey çıkmamıştı şükür. Büyüme ağrısı dendi. Sizde bir doktora danışın içiniz rahatlar

Ay inşallah birşey değildir iycene kafam karıştı ya korkuyor insan valla
Yeğenim bi ara topal taklidi yapıyor sanıyorduk menisküsden demişti doktor zamanla kendi düzelir dedi menisküs deyince korkmayın, bir rahatsızlık değil diye biliyorum gelişimsel sanırım. Arkadaşların büyüme ağrısı dediği şey bu olabilir belki tahmin sadece

Benim ergenlikte çok ağrımıştı. En doğrusu bir doktora danışmak. 2 yaşını doldurduysa kan tahlili yapılmıştır. Kalsiyum ve D vitamini değeri nasıl? Düşükse ikisinden destek verir çocuk doktoru

Evet bizim dr muz oğlum küçükken büyüme ağrısı demişti birde üşüdüğü için olabilir içlik giydirin bide uyurken uyku tulumu giydirin üstünü açmaması için

Teşekkür ederim ayne doktora gosteriyim ben oğlumu bi

Doktora gosteriyim bakalım ne diyecek

Evet bizim dr muz oğlum küçükken büyüme ağrısı demişti birde üşüdüğü için olabilir içlik giydirin bide uyurken uyku tulum

Evet bizim dr muz oğlum küçükken büyüme ağrısı demişti birde üşüdüğü için olabilir içlik giydirin bide uyurken uyku tulumu giydirin üstünü açmaması için
Giydiriyoruz ben baya sıkı giydiriyoruz hatta

Çok şükür değerleri çok güzel besin alerjisi olmasina rağmen çok şükür çok iyi ama bilmiyorum neden oluyor gösterecem doktora bi

Çok şükür değerleri çok güzel besin alerjisi olmasina rağmen çok şükür çok iyi ama bilmiyorum neden oluyor gösterecem doktora bi
Maşallah Bir doktora gösterin belki de bizim tahmin edemeyeceğimiz bir durum vardır. İnşallah önemli bir şey değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…