kızlar bebek arabamız var ancak kuması yırtılmaya basladı kraft horn cok memnunum ama araba 12 + cocuk 15+ zor oluyor otobuse mınıbuse bınmek baston bebek arabası ıcın ıse bosunamı masraf etmıs olurum
daha ne kadar bastona bıner bebegım ? almasammı sızce 21 aylık suanda
walla benim oğlum 4 yaşında,hala biyere giderken kullanıyorum.bende kraft aldım ama hata yapmışım.iyi,güzel,kaliteli ama çok ağır.benim evde 5.kat zor oluyo.keşke bastonlu alsaydım diyorum bende. bastonludada kraftın konforu olmuyo işte :))
kesinlikle sana katılıyorum ve horn bızım ıkıncı arabamız energy aldık hamıleyken ama daha sonra hıc memnun olmadıgım ıcın horn aldım bu seferde cok aşırı hantal katlandıgında sorun otobuse tek basıma bınmem mumkun degıl ama baston olsa metro merdıvenını oglumun elını tutsam otekıuylede bastonu kapatıp tasısam olacak gıbı
mcleren baston öneririm. Ben bu yaz aldım benimde ilk arabam chicco trio for me idi. Ada baston olabiliyor çok kullanışlı ama acayip ağır. Mclerenin çok pahalı olmayan bir baston modelini aldım heryere sığıyor hiç yer kaplamıyor üstelik 4 kg bide kapalıyken omzuna asabiliyorsun ipi var. En az 4 yaşına kadar kullanılır gibi geliyor