Bebek İkinci El 2 yasa kadar OYUNCAK-KIYAFET-MONT-Puset Yagmurlugu- ve digerleri.......

pptpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
620
6
68
İstanbul

1. pelus ayicik ve cekmeli kamyon - 2 ser TL
2. Bebek ahşap puzzle - 5 TL
3. Zürafa Xsylophone - 15 TL
4. Tiny Love Su Fişkirtan Balina - 8 TL - Küvete vantuzla yapışıyor, düğmesine basılınca su fışkırtıyor. Suda kullanımdan ötürü cam içinde hafif bugulanma var; islanınca kayboluyor...
5. Tiny Love Çekmeli Tırtıl - 15 TL - yan taraftaki ve arkasındaki parçacıklar dönüyor ve tıkırdıyor.. Üst bölümdeki düğmeye basında ayıcık fırlıyor, ama düğme takılıyor bazen...Biz ayıcık dışarıda kullandık...
6. Playskool Fil - 15 TL - Kulakları hışırtılı, burnu dönen top, tek ayagı telefon çevirme el becerilerini geliştirici, tek ayağı ayna..

cnm oyuncaklarda toplu alımda indirim yapar mısın

Puset Yagmurlugu - Iki adet var elimde - tanesi 7 TL - Tum pusetlere uygun - neredeyse hiç kullanılmadı

Mothercare 6-9 ay kisa kollu Body'ler - Resimliler hiç Kullanilmadi - Tane 4 TL - İkisini alana yanindaki çizgililer hediye.

Ev Terlikleri - Kahverengi 21 no - 5 TL - Gezer Marka - Hiç giyilmedi
Tavşanli - Twiggy - 21/22 no - 10 TL - Sadece 1-2 kez giyildi.

Baby Gap 3 lu Body - Tane 4 TL - 3-6 ay
Pembe Tek Body - 6 ay - 2 TL
Zara Kotlar - 6-9 ay - 10 ar TL - Dizleri yamalının içi kalın astarli....

ve son paylaştığın banyocu civciv sendeki resmini paylaşırsan iyi olur

Eki Görüntüle 905303

Tavşanli - Twiggy - 21/22 no - 10 TL - Sadece 1-2 kez giyildi

Zara Kotlar - 6-9 ay - 10 ar TL - Dizleri yamalının içi kalın astarli....[/QUOTE]

yamalı olan kot erkeğe olur mu :44:

bide tavşanlı ev botuyla beraber son fiyat ne olur oyuncaklardan hariç

Eki Görüntüle 905303

Tavşanli - Twiggy - 21/22 no - 10 TL - Sadece 1-2 kez giyildi

Zara Kotlar - 6-9 ay - 10 ar TL - Dizleri yamalının içi kalın astarli....

yamalı olan kot erkeğe olur mu :44:

bide tavşanlı ev botuyla beraber son fiyat ne olur oyuncaklardan hariç[/QUOTE]

yamali olan erkek modeli zaten cnm , ben cok begendigim icin kizima almistim. bu ikisini inan cok uygun yazdim, zara kotun magazada fiyati su an 70 tl civari biliyorsun, ve gercekten cok cok cok temiz, sayili giyildi. ayni sekilde twigy tavsanli 2 kere giyilmedi, sifiri 30 tl. bunlar 10 ar tl, oyuncaklara guzel indirim yapmistim sana, eklemek istersen ekleyelim. tabi yine karar senin cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…