- Konu Sahibi pptpapatya
-
Eki Görüntüle 905266 Eki Görüntüle 905267 Eki Görüntüle 905268 Eki Görüntüle 905269 Eki Görüntüle 905270 Eki Görüntüle 905271
1. pelus ayicik ve cekmeli kamyon - 2 ser TL
2. Bebek ahşap puzzle - 5 TL
3. Zürafa Xsylophone - 15 TL
4. Tiny Love Su Fişkirtan Balina - 8 TL - Küvete vantuzla yapışıyor, düğmesine basılınca su fışkırtıyor. Suda kullanımdan ötürü cam içinde hafif bugulanma var; islanınca kayboluyor...
5. Tiny Love Çekmeli Tırtıl - 15 TL - yan taraftaki ve arkasındaki parçacıklar dönüyor ve tıkırdıyor.. Üst bölümdeki düğmeye basında ayıcık fırlıyor, ama düğme takılıyor bazen...Biz ayıcık dışarıda kullandık...
6. Playskool Fil - 15 TL - Kulakları hışırtılı, burnu dönen top, tek ayagı telefon çevirme el becerilerini geliştirici, tek ayağı ayna..
cnm oyuncaklarda toplu alımda indirim yapar mısın
Eki Görüntüle 905266 Eki Görüntüle 905267 Eki Görüntüle 905268 Eki Görüntüle 905269 Eki Görüntüle 905270 Eki Görüntüle 905271
4. Tiny Love Su Fişkirtan Balina - 8 TL - Küvete vantuzla yapışıyor, düğmesine basılınca su fışkırtıyor. Suda kullanımdan ötürü cam içinde hafif bugulanma var; islanınca kayboluyor...
6. Playskool Fil - 15 TL - Kulakları hışırtılı, burnu dönen top, tek ayagı telefon çevirme el becerilerini geliştirici, tek ayağı ayna..
ve son paylaştığın banyocu civciv sendeki resmini paylaşırsan iyi olur
Eki Görüntüle 905303
Tavşanli - Twiggy - 21/22 no - 10 TL - Sadece 1-2 kez giyildi
Zara Kotlar - 6-9 ay - 10 ar TL - Dizleri yamalının içi kalın astarli....
Termometre ve fili almak istiyorum.hangi sehirdesiniz acaba?[/QUOT
Merhaba, Istanbul Umraniye tarafindayim. Fil satildi maalesef... Diger oyuncaklardan da ayrilanlar var.. Termometreyi size ayirabilirim isterseniz, yaninda baska bir ihtiyaciniz varsa onlara da bakalim isterseniz ? :)
Termometre ve fili almak istiyorum.hangi sehirdesiniz acaba?[/QUOT
Merhaba, Istanbul Umraniye tarafindayim. Fil satildi maalesef... Diger oyuncaklardan da ayrilanlar var.. Termometreyi size ayirabilirim isterseniz, yaninda baska bir ihtiyaciniz varsa onlara da bakalim isterseniz ? :)
2 ve 3 numaralı oyuncaklardan vazgeçerse arkadaş almak istiyorum.
2 ve 3 numaralı oyuncaklardan vazgeçerse arkadaş almak istiyorum.
2 deki puzzle ayrıldı, 3 teki muzik aletini ayiralim mi size ? bugun tumunu kesinleştirmek niyetindeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?