benim oğlumda 23 aylık.aman yarabbim.bi çocuk okadar mı yaramaz olur....annem ve kaynanam bakıyo.baba tarafında ilk ve tek torun olduğu için ne derse onu yapıyolar.çocuk bizi tınlamıyo hiç.yapma diyorum.geliyo bi yumruk sallıyo.bu ara bide gırtlağımıza sarılıyo.sessizce geliyo.sıkıyo boğazımızı.enerjisi çok fazla.ramazandan sonra doktora götürcez.herkes bi doktora götürün bu çocuk normal değil diyo ....çok fazla hareketli.ama yaptığı herşeyi bilinçli ve isteyerek yapıyo.mantıksız yada saçma sapan şeyler yapmıyo
allah sabırlar versin ya benim de yeğenim öyle hep büyüklerin ilgisinden oluyo:26:
evet.çocuk mee dedi gittiler 2 tane kuzu aldılar.üüüü dedi gittiler tavuk aldılar.kuş cikcik dedi gittiler keklik aldılar.bimin broşüründe akülü araba görmüş.dede dede han han düt düt dedi.dede gitti hemen 200 lirayı bayıldı araba aldı.daha neler neler.anlat anlat bitmez.eşimde tek çocuk.25 senelik ağacı yerinden söktürdüğünü bilirim.bu burda iyi durmuyo baba diğer tarafa götürelim dedi.babası tık demedi.tamam oğlum sen nasıl uygun gördüysen onu yapalım dedi.25 senelik ağacı söküp istediği yere götürüp diktilerDDD
evet.çocuk mee dedi gittiler 2 tane kuzu aldılar.üüüü dedi gittiler tavuk aldılar.kuş cikcik dedi gittiler keklik aldılar.bimin broşüründe akülü araba görmüş.dede dede han han düt düt dedi.dede gitti hemen 200 lirayı bayıldı araba aldı.daha neler neler.anlat anlat bitmez.eşimde tek çocuk.25 senelik ağacı yerinden söktürdüğünü bilirim.bu burda iyi durmuyo baba diğer tarafa götürelim dedi.babası tık demedi.tamam oğlum sen nasıl uygun gördüysen onu yapalım dedi.25 senelik ağacı söküp istediği yere götürüp diktilerDDD
yok cnm biraz abartıyolar ama çok yüz vermemek lazım sonra işte önünü alamıyosun büyüklerde düşünmüyo biz bugün varız yarın yokuz annesini babasını dinelemzse o çocukla nası başa çıkılır diye çok şımartıyolar benim kızımda babaannesinde çok yüz alıyo her dediği şak elinde her istediği önünde ondan sonra biz çekiyoruz ceremesini çocuğun dediiği yapılırmış her dediği olurmuş ama olmadığı zamanlar nasıl söz geçiricem ben o çocuğa off off Allah yardımcımız olsun gerçi ben müdahele ediyorum etmezsem hepten yüz alır
çocuk bi yerlerden bişey öğreniyo.istediği herşey veriliyo..sonrada kaynanm ve annem diyoki bunu böyle alıştırma.her istediğini eline verme.be kadın ben sadece akşamları görüyorum çocuğu.yatmadan yatmaya biraraya geliyoruz çocukla.zaten haftanın 2 3 günü annemde.geri kalanıda babannede geçiriyo çocuk...geçen gün kayınvalidem tutmuş ne diyo.bu çocuğu çişe alıştır.bende kızdım.ben akşamları görüyorum çocuğu bana ne diyosun.kendin alıştırsana dedim.oda doğru dedi.gece mi alıştırcam allah aşkına ben çişe????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?