- 10 Ağustos 2011
- 73
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar kızım 22 aylık artık baş edemiyoruz çok hırçın oldu istediği şey olmayınca ağlama krizine giriyo susturamıyoruz saçını başını yoluyo napıcaz bilmiyorum böyle olan anneler var mı sinirlerim alt üst oldu çok çabuk sinirleniyorum bunu 2 yaş sendromu diye okumuştum.
ben kendimi tek zannediyordum bende aynı durumdadayım kafa vurmalar çığlıklar nefes kesilmeleri fena durumdayımbenim kızım da 25 aylık sanırım bu 2 yaş sendromu bizde de başladı. istediği olmayınca ağlamalar kafasını yere vurmalar, etrafında eline ne geçerse zarar vermeler. çalışan bir anne olarak eve zaten pelt geliyorum. üstüne de bunlar gelince ne kadar sabretmeye çalışsam da bazen kızıyorum o zaman da kendimi kötü hissediyorum. çocuk yetiştirmek ne kadar zormuş ya. biz ne kadar rahat büyümüşüz...
Ah arkadaslar kizim 25 aylik artik basa cikamiyorum surekli agrasif kimseyi yaklastirmiyor yanina kimsenin onu sevmesine izin vermiyor surekli benden ilgi istiyor ve benden yardim istiyor yemek istahta yok cok bunalimdayim
Benımde 22 aylık bır kızım var.
Her seyı kendısı yapmak ıstıyor artık.
Kendım yıyecek, kendı ıcecek, merdıvenlerı kendı cıkacak vs.
Evet bıra hırcın ama ıdare etmeye calısıyorum, sakın kalmaya ve dıkkatını dagıtmaya calısıyorum.
Bu aralar hersey ''benım'' dıyor. Gecen gun babası parka goturdugunde '' benım parkım '' dıye sevınmıs, beledıyenın parkını bıle sahıplendık vall :) :)
Benım en cok zorlandıgım konu paylasmayı bılmıyor
Her oyuncakla kendısı oynamak ıstıyor, yanındakı arkadası yada kuzenlerının elınde ne varsa o kıynetlı oluyor bır anda
Bu konuda nasıl bır tutum ızlenmelı acaba ?
Bu gunlerı herkes yasıyor bılıyorum sabretmeye calısıyorum sadece
evet 2 yaş sendromu 1 yaşından itibaren her an başlayabilir diyor uzmanlar. ben blogumda bununla ilgili bi yazı yazmıştım, okumanızı tavsiye ederim. http://narkadinlar.blogspot.com.tr/2014/09/bizim-evde-iki-yas-sendromlu-iki-cocuk.htmlBenim kızım suan da 16 aylık ama bu soylediklerinizin hepsi bizde de var. Acaba bu 2 yas sendromu boyle erken de olabilirmi yA. Bizde cok fenayız suannda gercekten cok yoruluyorum ..
arkadaşlar kızım 22 aylık artık baş edemiyoruz çok hırçın oldu istediği şey olmayınca ağlama krizine giriyo susturamıyoruz saçını başını yoluyo napıcaz bilmiyorum böyle olan anneler var mı sinirlerim alt üst oldu çok çabuk sinirleniyorum bunu 2 yaş sendromu diye okumuştum.
Bizim ailemiz kimbilir nekadar bagirdi kizdi bize. Eskiden kim dusunuyordu cocugun psikolojisini.. izaman bilgiye bukadar kolay ulasilmiyordu anneler bukadar bilincli ve ozenli degildi bence. . Benimioglum da 2,5 yasinda benzer hircinliklar var ama kizarsam uzulsem de yukarida yazdıklarımla teselli ediyorum kendimibenim kızım da 25 aylık sanırım bu 2 yaş sendromu bizde de başladı. istediği olmayınca ağlamalar kafasını yere vurmalar, etrafında eline ne geçerse zarar vermeler. çalışan bir anne olarak eve zaten pelt geliyorum. üstüne de bunlar gelince ne kadar sabretmeye çalışsam da bazen kızıyorum o zaman da kendimi kötü hissediyorum. çocuk yetiştirmek ne kadar zormuş ya. biz ne kadar rahat büyümüşüz...