• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yaşındaki oğlum çok huzursuz

busenaz konyar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2024
9
3
1
21
Öncelikle merhaba ablalarim ve kardeşlerim daha 20 yaşında olan bı anne için hayatımın en kötü dönemi diyebilirim 2 yaşındaki oğlum doğduğundan beri kolik bı bebekti gaz sancıları diş çıkarma zamanları 2 yıldır çekiyorum ama son bı hastadır herşeyi istiyor anne bu anne bu diye diye kafamı yordu hepsini yapıyorum ama yine ağlıyor yine durmuyor yüzüme tokat atıyor saçımı yoluyor ne yapacam bilmiyorum en son bugün oturdum ağladım biliyorum küçücük çocuğun yanında ağlamak kötü ama çok yoruldum gerçekten çok ama çok eşime de etrafıma da başarısız bı anne gibi görünüyorum artık ne yapacam hiç bilmiyorum psikoloji kalmadı nasıl atlatacam bu süreci lütfen yardım edin çok zor bunu yaşamak hasta olmadığı halde hep huzursuz olması çok yoruyor beni başka kardeşi de yok eşimde akşama kadar çalışıyor bı ben bide o kalıyoruz evde kafayı yemek üzereyim 😭😥

Gün içerisinde neler yapıyorsunuz ? Nasıl oyunlar oynuyorsunuz ? Enerjileri çok çok fazla oluyor ama hem fiziksel hem de düşünsel olarak onu oyalayacak oyunlar oynasanız ?
Her anne kendini yetersiz hisseder lütfen kendini yetersiz hissetme ben de 35 yaşındayım oğlum 14 aylık bazen ben de ağlıyorum evi dağıtıyor koşuyor düşüyor tek başıma WC bile gidemiyorum duş alamıyorum vs diye :)
kısacası yalnız değilsin 🥰

Öncelikle merhaba ablalarim ve kardeşlerim daha 20 yaşında olan bı anne için hayatımın en kötü dönemi diyebilirim 2 yaşındaki oğlum doğduğundan beri kolik bı bebekti gaz sancıları diş çıkarma zamanları 2 yıldır çekiyorum ama son bı hastadır herşeyi istiyor anne bu anne bu diye diye kafamı yordu hepsini yapıyorum ama yine ağlıyor yine durmuyor yüzüme tokat atıyor saçımı yoluyor ne yapacam bilmiyorum en son bugün oturdum ağladım biliyorum küçücük çocuğun yanında ağlamak kötü ama çok yoruldum gerçekten çok ama çok eşime de etrafıma da başarısız bı anne gibi görünüyorum artık ne yapacam hiç bilmiyorum psikoloji kalmadı nasıl atlatacam bu süreci lütfen yardım edin çok zor bunu yaşamak hasta olmadığı halde hep huzursuz olması çok yoruyor beni başka kardeşi de yok eşimde akşama kadar çalışıyor bı ben bide o kalıyoruz evde kafayı yemek üzereyi

Konuşun sadece ne gibi isteklerde bulunuyor . Benimde oğlum 2 yaşında ve seni anlıyorum. Ama lütfen kendine vurdurma ve saçini çektiğinde her seferinde güzel bir dille uyar canım acıyor uf oluyor gibi . Konuşun büyük bir insan gibi agliyorsada ağlasın rahatlasın biraz hemen her istediğini yapmayın. Onu anladigijzi söyleyin sarılın sakinlestirmeye çalışın. 2 yaşında bebeklerin beyni başka çalışıyor büyüyor ve herşeyin farkina variyor. Cok genç bir annesiniz . Gerekirse Yardım almakdan da çekinmeyin bir pedegogdan. Oyun grupları oluyor anneli oyun terapileri oluyor herşeyin çözümü var.

Öncelikle merhaba ablalarim ve kardeşlerim daha 20 yaşında olan bı anne için hayatımın en kötü dönemi diyebilirim 2 yaşındaki oğlum doğduğundan beri kolik bı bebekti gaz sancıları diş çıkarma zamanları 2 yıldır çekiyorum ama son bı hastadır herşeyi istiyor anne bu anne bu diye diye kafamı yordu hepsini yapıyorum ama yine ağlıyor yine durmuyor yüzüme tokat atıyor saçımı yoluyor ne yapacam bilmiyorum en son bugün oturdum ağladım biliyorum küçücük çocuğun yanında ağlamak kötü ama çok yoruldum gerçekten çok ama çok eşime de etrafıma da başarısız bı anne gibi görünüyorum artık ne yapacam hiç bilmiyorum psikoloji kalmadı nasıl atlatacam bu süreci lütfen yardım edin çok zor bunu yaşamak hasta olmadığı halde hep huzursuz olması çok yoruyor beni başka kardeşi de yok eşimde akşama kadar çalışıyor bı ben bide o kalıyoruz evde kafayı yemek üzereyim 😭😥
Yalnız değilsin hangi çocuk sakın uslu benim çevremde hiç yok hepimizinki kuduruk bence.benimkide elektrikli sobaya çay tabağı atıyor masalara çıkıp uçmaya çalışıyor akşama kadar dur oğlum dikkat et demekle bitiriyor beni Allah bizlere yardım etsin sabır versin diyorum

Benim kızımda 2yaşında olmuştu bu dönemi bana vuruyordu. İlk başlarda yapma etme dedikce baktım daha çok inada bindiriyor daha sonra hiç tepki vermemeye başladım bitti yapmadı birdaha. Sanırım çocukların bı dönemde yaptığı birşey.

Konuşun sadece ne gibi isteklerde bulunuyor . Benimde oğlum 2 yaşında ve seni anlıyorum. Ama lütfen kendine vurdurma ve saçini çektiğinde her seferinde güzel bir dille uyar canım acıyor uf oluyor gibi . Konuşun büyük bir insan gibi agliyorsada ağlasın rahatlasın biraz hemen her istediğini yapmayın. Onu anladigijzi söyleyin sarılın sakinlestirmeye çalışın. 2 yaşında bebeklerin beyni başka çalışıyor büyüyor ve herşeyin farkina variyor. Cok genç bir annesiniz . Gerekirse Yardım almakdan da çekinmeyin bir pedegogdan. Oyun grupları oluyor anneli oyun terapileri oluyor herşeyin çözümü var.
İstekleri sadece dışarda gezmek sadece bu ama hava soğuk ve hastalanmasindan korkuyorum. Teşekkür ederim yine yola getirmeye çalişacam zor bı süreç olacak ama inşallah atlatacaz Allah hepimize yardım etsin ❤️

Back
X