Bebek Beslenmesi 2 yaş için tavsiye

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

D U R U

Elif Duru 🌼 Ayça 🌜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
16.949
4.096
448
Merhabalar 2 yaşına yeni girdi kızım. Konuyu nereye açacağımı da bilemedim ama bir tavsiyeye ihtiyacım var. Bu yaş grubu için suluk matara falan o tarz birşeye ihtiyacım var. Alıştırma bardağı vardı ilk ek gıdada o akıttı. Sonra silikon basmalı kapaklı vardı silikon kısmını dişledi kopardı. Sonra Çelik matara aldım sert plastik ağızlıydı onu da dişleriyle kırmış. Bunların hepsi de pipetsizdi pipetliler hoşuma gitmiyor temizlemesi de zor geliyor. Ne alacağımı şaşırdım siz neler kullanıp memnun kaldınız biraz öneriye ihtiyacım var.

bardak kullanıyordum, dışarıda su şişesi :)
gerekli durumlardada pipetli suluklardan kullandım

bardak kullanıyordum, dışarıda su şişesi :)
gerekli durumlardada pipetli suluklardan kullandım
Evde bardak oluyor da bizimki kendi içmek istiyor çoğu zaman dökülüyor her yere o zaman da. Şu şişesi de öyle olur bi anda çok gelicek ıslanacak her yer. Pipetliler için de fikrimi söyledim ama bana dişlemeye dayanıklı birşey lazım. Sert plastiği koparan pipetin canına okur

Aslında dökerek alışacak sonuçta ama siz bilirsiniz tabiki :)
çelik fakat ağız kısmı pipetten daha kalın mataralar var onlardan kullanabilirsiniz

Aslında dökerek alışacak sonuçta ama siz bilirsiniz tabiki :)
çelik fakat ağız kısmı pipetten daha kalın mataralar var onlardan kullanabilirsiniz
Alışacak tabi de bir anda çok gelince de boğazına kaçma riski de oluyor. Teşekkürler cevabınız için.

ben desenli pipetli bardak yeşil suluk olani hala kullanıyorum. ama pahalı cok ya.
bardaga alissin diye de nete mini bebek bardak yazarsanız 3 lu satılıyor bebek mağazasında renkli onunla alistirdim.

selam, benim de nacizane görüşüm bardağa alışması, eğer yapabiliyorsanız. çünkü diğer tüm pipetli veya pipetsiz mataralar genellikle alıştırma bardağı olarak geçiyor, 6ay ve üzeri bebekler için ilk geçiş dönemine göre tasarlanmış. ben de epey arayıp chicco'nun bir ürününü kullandım kızım için, o 14 ay ve üzeri idi, pipetli ama pipeti içeri itilebiliyor temiz tutmak için falan. fakat o da akıttı maalesef. avent ürünleri arasında akıtmayacağı garanti olan ve istediğiniz özelliklerde bir şey olabilir belki ama malum onlar da cidden pahalıya geliyor.

selam, benim de nacizane görüşüm bardağa alışması, eğer yapabiliyorsanız. çünkü diğer tüm pipetli veya pipetsiz mataralar genellikle alıştırma bardağı olarak geçiyor, 6ay ve üzeri bebekler için ilk geçiş dönemine göre tasarlanmış. ben de epey arayıp chicco'nun bir ürününü kullandım kızım için, o 14 ay ve üzeri idi, pipetli ama pipeti içeri itilebiliyor temiz tutmak için falan. fakat o da akıttı maalesef. avent ürünleri arasında akıtmayacağı garanti olan ve istediğiniz özelliklerde bir şey olabilir belki ama malum onlar da cidden pahalıya geliyor.

ben desenli pipetli bardak yeşil suluk olani hala kullanıyorum. ama pahalı cok ya.
bardaga alissin diye de nete mini bebek bardak yazarsanız 3 lu satılıyor bebek mağazasında renkli onunla alistirdim.

Evde bardak tamam da dışarıda olmuyor ve gece uykusunda bardakla yine olmuyo mecbur öyle birşeye ihtiyaç oluyor. Bugün aldım pipetli ama ağız kısmı önemli daha çok kırılmaması için teşekkürler cevaplarınız için.

Ben pipetli suluk ve bardak kullanmıştım oğluma. Gece pipetli suluk kullanıyordum gündüz bardak. Dışarıda pipetli suluk yada su şişesi...
Ben bardağa alıştırmanızı öneririm. Önlük takabilirsiniz. Bardakla gezip dolaşmasına izin vermezseniz kısa sürede çözer olayı.

Pipetli suluk çok rahat. Onu da dişliyorlar ama yedek pipet satılıyor. Pipetin içini yıkamak için incecik fırçalar satılıyor. Ben philips avent kullanıyorum ama öneremiyorum fiyatlar uçtu

Pipetli suluk çok rahat. Onu da dişliyorlar ama yedek pipet satılıyor. Pipetin içini yıkamak için incecik fırçalar satılıyor. Ben philips avent kullanıyorum ama öneremiyorum fiyatlar uçtu

Yeni aldığım suluk pipetli ama pipetini çıkardım diktiriyor öyle de oluyor. Ağız kısmı da sert bir malzeme kapatıp açmalı kendinden kalın pipet gibi oluyor. Şu anlık memnunuz bardakla da içiyor ama ayarını bilemiyor üstü mahvoluyor ve tıkanıyor maalesef ama içiyor yine de desteğimle. Dışarıda daha çok kullanıyorum sulukları bardak olmadığı yerlerde.
Resmini de buldum bunun aynısı:

Bardak kullanin.
Tomme tippe akitmaz bardak kullaniyorum ben ne evde ne uyku arasinda ne disarda sıfır sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…