Bebek İkinci El 2 yaş erkek çocuk ayakkabısı arıyorum

anladım onu ben alayım yaa ama tek onun için kargo parası vermeyeyim elimde eğitici oyuncak veya kıyafe ayakkabı tarx
Bursadayım cnm.
anladım onu ben alayım yaa ama tek onun için kargo parası vermeyeyim elimde eğitici oyuncak veya kıyafe ayakkabı tarzı şeyler varsa bakayım yukardaki fotolarda olan yeşil alt gri üst pijama takımı ve en alttaki kabanın bedenleri nedir

Cnm etiketleri çocuğu rahatsız ediyor diye kesmiştim cnm ama biz 3 yaşı yeni bitirdik. Hala oluyorlar :-) tam bedenleri ise 2-2,5 yaş bence.

benimki de 22 aylık:) tmm sen gezer kids leri ve pijama takımını ayır ben yanıa birşeyler ekleyeyim. aksaraydayım kargo ne kadar tutar ki

image.jpg
image.jpg image.jpg 22 No kutulu Sıfır 35 tl

Canım kaç numara crocs lar son Fiat bişey yapsan alsak olurmu canım

23-24 nosu...malesef Cnm son fıyat 50...ben bunları amerıkadan getırdım...hedıye ederım dıye getırmıstım ama öyle kaldı...buradakı fıyatlarını bılıyosunuzdur...ıkıncı elllerini burada bu fıyata sattılar...aldığım fıyata satıyorum...zarar edecek ısem satmam hedıye götürürüm daha ıyı...ellimden çıksın dıye koydum..ıyı akşamlar..

Nasıl bir ayakkabı bakıyorsunuz ? Elimde 23-24 numara spor ,bot vs. var. Ayrıca 2-3 yaş kıyafet de mevcut. Ankara'yım ben de...

X