• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 2 yaş dışarı çıkarken kusma

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

elif3427

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2021
4
1
1
32
Merhaba, 2.5 yaşında kızım dışarı çıkarken öğürüp genel olarak da kusuyor yani kıyafet giydirince çıkacağını anlıyor o zaman bile öğürmeye başlıyor. Böyle bir problem ile karşılaşan ve nasıl çözdüğünü söyleyecek biri varsa çok mutlu olurum ne yapacağımı şaşırdım artık

Reflü olmasın midesinde. bu çocugu dışarısıyla alakalı strese sokan bişey var. Koku hassasiyeti olabilir, dışarıda yaşadığı bi olay travmaya sebep olmuş olabilir, bişeyden korkuyo olabilr ama mutlaka fiziksel yada psikolojik bi sebebi var bence ihmal etmeden doktora götürün çocuk doktoruna o sizi yönlendirir zaten gerekli bölümlere

Reflü olmasın midesinde. bu çocugu dışarısıyla alakalı strese sokan bişey var. Koku hassasiyeti olabilir, dışarıda yaşadığı bi olay travmaya sebep olmuş olabilir, bişeyden korkuyo olabilr ama mutlaka fiziksel yada psikolojik bi sebebi var bence ihmal etmeden doktora götürün çocuk doktoruna o sizi yönlendirir zaten gerekli bölümlere
Bizde öyle düşündük ilk ama reflü olsa sadece dışarı çıkarken olmaz diye çocuk doktoruna gittiğimizde tahliller yapıldı bişey çıkmadı pedagoga gidin dedi bende burda aynı durumu yaşayan var mıdır diye sormak istedim pedagog kesin çözüm olacağını bilsem götüreceğim ama bilmiyorum artık zaten herşey sadece para tuzağı insan ne yapacağını şaşırıyor

Merhaba, 2.5 yaşında kızım dışarı çıkarken öğürüp genel olarak da kusuyor yani kıyafet giydirince çıkacağını anlıyor o zaman bile öğürmeye başlıyor. Böyle bir problem ile karşılaşan ve nasıl çözdüğünü söyleyecek biri varsa çok mutlu olurum ne yapacağımı şaşırdım artık
En iyisi güzel bi pedagog bulmak canım büyük ihtimal psikolojik

Evet haklısınız çoğu şey gerçekten para tuzağı. Ama ihmale de gelmiycek bişey çocuk işi. Bulunduğunuz yerde üniversitede yada devlet hastanesinde bi çocuk psikoloğuna götürün bence

Merhaba, 3.5 yaşında bir oğlum var aynı durumu uzun süredir bizde yaşıyoruz ilk başlarda önemsemedik ama pedagoda götüreceğiz siz ne yaptınız götürdünüzmü?

Merhaba, 3.5 yaşında bir oğlum var aynı durumu uzun süredir bizde yaşıyoruz ilk başlarda önemsemedik ama pedagoda götüreceğiz siz ne yaptınız götürdünüzmü?
Haftaya salı gününe randevu aldım devlet hastanesinden anca bakalım gidicez inşallah bi çözüme kavuşur ve size de söylerim inşallah bi faydası olur

Merhaba ikizlerimden birinde bu durumu yaşıyorum 2 yaşına yeni girdiler acaba sizin elde ettiğiniz birşeyler var mı ? Bu arada geçmiş olsun

Back