2 yas cocuklarimzn gelisimiiii

Benim oğlum 27 aylık, 11.300 gr, 88 cm, iki ay önce 12.200 dü, sütten kestim nerdeyse 1 kg verdi:( hiçbirşey yemiyor, çıldıracağım:((

benim oglumda 25 aylik 15 kilo 95cm allah hepimizin evlatlarini bizlere bagislasin

oglumu yaklasik 20 ay olana kadar emzirdim genel olarak iri bi bebekti ama istah ve yemek secme problemimiz bir yasindan 2 yasina kadar araliklarla devam etti tabiki bu donem azi ve kopek disi cikarma donemiydi. bu donemde omega multivitamin arisutubal polen takviyesi kullandim tabiki bilincli bisekilde ama dis donemi oldugu icin kilosunu korudu istahi hep sorunluydu ama hic ustune gitmedim simdi disleri tamamladik dr tavsiyesiyle octomar aldim omega vitamin ve cinko... cinko tat duyusunu gelistiriyo inanin bi ay hergun ac karnina verdim hic saptirmadim ve oglum masallah cok guzel yiyor yine yemek seciyo tabi ama yavas yavas yeni yemeklere aciyo kendini. ama sutu azalttim sadece oglen uyuturken bide aksam yatmadan once. sorulariniz olursa cevaplarim cunku istahsiz cocuk kendini ve aileyi cok yoruyo. allah sabir versin

Back