• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 2 yas cocuklarda kaza sonucu dis kirilmalari !!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kayaninannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
75
-2
96
Almanya
Kizlar selam..Bnim oglum 2 yasina girecek yakinda.Ama bugün bir ev kazsi sonucunda ön dislerinden biri birazcik kirildi.ön disin ucu kirildi yani..henüz doktora götüremedim.Ama tedavisi hakkinda bildileriniz varmi ? yada sizinde basiniza böyle bir kaza geldimi.Eskisi gibi yiyemiyor sanki.yani corba falan icti aba simit yada sert seyler oldumu yiyemiyor.

cocuklarda düsünce disi kirilmasini cok ii bilirim ilk bebgimde basima geldi tecrübesizlikmi dikktsizlikmi desem birde gücsüzdü oglum erken dogdugu icin oglumda düstü ön disi kirildi ve sonra bir dis kirilirsa cürüdükce öbürlerinide zedliyor sana tavsiyem disciye götür zor olucak ama en azindan doktor baksin sonra pisman olursun ben 3 4 yaslarinda gitmistim

geçenlerde benim kızımında başına geldi aynen sizinki gibi ön üst dişinin ucu çok az kırıldı ama sorun olmadı ilk an agladı biraz sonra diliyle yokluyordu ama geçti gitti problem olmadı yani bir kaç gün takip et yiyememe devam ederse doktora götür bence geçmiş olsun:)

Back