Surekli uyariyoruz konusuyoruz ama yurumeye devam ediyor insaallah oyle kalmaz buyuyunce bile devam eden cpcuklar oluyor tibbi mudahale gerekmez umarimBenimde 2 oğlum var erkek çocukları kızlara göre daha yaramaz daha hırçın zamanla dışarı çıktıkça çocuklarla kaynaştıkça düzelir ama parmak uçlarında yürümesi normal deyil dikkat etmeniz lazım nasıl alışırsa öyle gider
Konuşup uyarmak ancak o davranışı pekiştirir. Bunu isteyerek ya da istemeden gereksinim gereği yapıyor olabilir. Bir başka ortopediste görüünüp fizyoterapist ten yardım almanızı öneririm. Bebekken yürüteç kullanımı oldu mu? Bir de saldırganlık , üzüldüğünde öfkesini kontrol edememsi çok normal. Duygularınk yeni yeni tanıyacak ve onlarla nasıl baş etmesi gerektiğini öğrenecek bu konudada rehber siz olacaksınız. Kendine ya da bir başkasına zarar verdiğinde sakince hayır kendine kötü davranmana zarar vermene izin veremem ya da bana vurmana izin veremem. Şu an şuna buna üüzüldün , öfkelendin ama istersen şu yastığa vurabilirsin bana değil kendine değil. Hadi gel tüm gücümüzle duvarı itelim. 10 a kadar sayıp sakinleşmek için nefes alalım. Sarılmak istediğinde ben burdayım. gibi gibi ona öfke anlarında bu duygusuyla nasıl başa çıkması gerektiğini öğretebilirsiniz.Surekli uyariyoruz konusuyoruz ama yurumeye devam ediyor insaallah oyle kalmaz buyuyunce bile devam eden cpcuklar oluyor tibbi mudahale gerekmez umarim
Merhaba ilginiz ve onerileriniz icin tesekkur ederim dediklerinizi uygulayacam. Kucukken yurutec kullanimi oldu evet ama asiri degil ve oturttugumda ayakkabisini giydiriyordum genelde fizyoterapiste goturmedim ama bir de onu deneyim insaallahKonuşup uyarmak ancak o davranışı pekiştirir. Bunu isteyerek ya da istemeden gereksinim gereği yapıyor olabilir. Bir başka ortopediste görüünüp fizyoterapist ten yardım almanızı öneririm. Bebekken yürüteç kullanımı oldu mu? Bir de saldırganlık , üzüldüğünde öfkesini kontrol edememsi çok normal. Duygularınk yeni yeni tanıyacak ve onlarla nasıl baş etmesi gerektiğini öğrenecek bu konudada rehber siz olacaksınız. Kendine ya da bir başkasına zarar verdiğinde sakince hayır kendine kötü davranmana zarar vermene izin veremem ya da bana vurmana izin veremem. Şu an şuna buna üüzüldün , öfkelendin ama istersen şu yastığa vurabilirsin bana değil kendine değil. Hadi gel tüm gücümüzle duvarı itelim. 10 a kadar sayıp sakinleşmek için nefes alalım. Sarılmak istediğinde ben burdayım. gibi gibi ona öfke anlarında bu duygusuyla nasıl başa çıkması gerektiğini öğretebilirsiniz.
Rica ederimMerhaba ilginiz ve onerileriniz icin tesekkur ederim dediklerinizi uygulayacam. Kucukken yurutec kullanimi oldu evet ama asiri degil ve oturttugumda ayakkabisini giydiriyordum genelde fizyoterapiste goturmedim ama bir de onu deneyim insaallah
İnşaallah çare olur şuan gozlemliyorum arsstirmalarima gore 3 yasindan sonra da ayni sekilde yurume varsa skntı artiyormus umarim o kadar gecikmeden atlatabilcegiz bi surec olur , aşiri yurutec kullanmamistim ama 2.cocugu dusunursem o zaman yurutec kullanmamaya karar verdim etkisi oluuor demekki ne olursa olsunRica ederimYürüteç kullanımı bu sebeple önerilmiyor çünkü beden kas kontrolünü sağlamazken dik durmadan daha parmak ucunda gitmeye eğim veriyor sonrada bu yürüme alışkanlığına dönüşüyor. Ayakkabı olsa da bu böyle ne yazık ki. Belkide sizin dönemsel bir şeydir umarım doktor, fizyoterapist birileri size çare olur
Olduğunu söylüyorlar kiminde bişeye etki etmezken kimindede olabiliyor. Erken bastırma, yürütmeye çalışma da mesela sıkıntı olabilecek şeyler arasında. Umarım sizinki böyle kendiliğinden geçer giderİnşaallah çare olur şuan gozlemliyorum arsstirmalarima gore 3 yasindan sonra da ayni sekilde yurume varsa skntı artiyormus umarim o kadar gecikmeden atlatabilcegiz bi surec olur , aşiri yurutec kullanmamistim ama 2.cocugu dusunursem o zaman yurutec kullanmamaya karar verdim etkisi oluuor demekki ne olursa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?