• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2 YAS ASİSİ ERTELENEBİLİR Mİ

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

meleknurdogan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017
1.120
567
53
35
Şu zamanlarda bircok arkadaşımın asilara gitmediğini gördüm .. sağlık ocağından aradılar durumlar meydanda o kadar hastanın içine aşı için gitmek kafama sıkmak gbi yani şuan .. hemşire bana çok sert bir tavırla ne var ki herkes geliyor dedi .. her şey normalmiş gibi konuştu ama o kadar pis ki güvenemiyorum ... İlla ki bulaşır sağlam adam gitse hasta çıkar oradan .. yaptırmak istemiyorum.. hepatit a hakkında bilgisi olan ya da bu konular hakkında şuan İstanbul'da vs bir çok arkadaşım çocuklarının aşısını yaptırmadı veya erteledi

Özel bi hastanede yaptırın öyleyse.
Ben 6 ay aşılarını dün yaptırdım. Çok gergin tedirgin ve çok korku içinde gittim ama bomboştu çok hijyenik davrandılar ben de tedbirimi almıştım. Yaptırdık geldik. Bundan sonraki 9. Ay aşısı . Onu da ertelemicem. Bu virüs öyle kolay kolay gitmeyecek bir süre onunla yaşamayı öğrenmemiz gerekecek o yüzden ertelemeyin ve gidip yaptırın. Zorunlu aşıları kesinlikle ertelemeyin

Özel bi hastanede yaptırın öyleyse.
Ben 6 ay aşılarını dün yaptırdım. Çok gergin tedirgin ve çok korku içinde gittim ama bomboştu çok hijyenik davrandılar ben de tedbirimi almıştım. Yaptırdık geldik. Bundan sonraki 9. Ay aşısı . Onu da ertelemicem. Bu virüs öyle kolay kolay gitmeyecek bir süre onunla yaşamayı öğrenmemiz gerekecek o yüzden ertelemeyin ve gidip yaptırın. Zorunlu aşıları kesinlikle ertelemeyin
Teşekkürler özelde mi yaotrduniz

Back