Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2 yaş anneleri yardım???

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Hepatit a aşısı var ama mecburi değil özel bir aşı ben vurdurdum ikinci dozda 2.5 yaşında vurulacak başkada aşı yok sanırım 4 yada 5 yaşına kadar

Hepatit a aşısı var ama mecburi değil özel bir aşı ben vurdurdum ikinci dozda 2.5 yaşında vurulacak başkada aşı yok sanırım 4 yada 5 yaşına kadar

teşekkürler öğrendiğim çok iyi oldu kimse bilmiyor yok diyorlar bende emin olamadım yaptırırım hepatit a aşısını..

bu aşının fiyatı ne kadar nerde yaptırdınız hastanemi sağlık ocağımı.. aralık 2010 itibariyle ücretsiz olduğunu gördüm nette bilgisi olan varsa cevaplasın lütfen?

canım 35 tl gibi birşeydi sanırım fiyatı doktor kontrolümüz vardı zaten aldım doktor vurdu eğer sağlık ocağındada vurdurabilirsin tanıdığın varsa

benim oglum 25 aylık gecen ay yaptırdım hepatit a asısını ası ozel ası devlet karsılamıyor dolayısıyla saglık ocakları vurmuyor asıyı alıp saglık ocagında yaptırmak istersen onuda her saglık ocagı kabul etmiyor en iyisi doktora goturmek ası 33 35 tl arası 2 doz yapılıyor ikincisi 2.5 yasında

teşekkürler dediğin gibi yapıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…