tesekkür ederim bilgi icin zepp öreniyorum iste yavas yavas senin verdigin xp icin siyah temayı indirdim ben harikasın ya cok güsel bi temaydı bayadırda kullanıyorum bunu cok detaylı harika ama ing olmadıgı icin acıkcası zorlanıyorum baska oldunu sölemissin ben sadece siyahı buldum zepp onun haricindede olan varmı tesekkürler simdiden
tesekkür ederim bilgi icin zepp öreniyorum iste yavas yavas senin verdigin xp icin siyah temayı indirdim ben harikasın ya cok güsel bi temaydı bayadırda kullanıyorum bunu cok detaylı harika ama ing olmadıgı icin acıkcası zorlanıyorum baska oldunu sölemissin ben sadece siyahı buldum zepp onun haricindede olan varmı tesekkürler simdiden
cok tesekkür ederim zepp sihayı indiriyorum hemen ve kurcam harikasın ya skadinlar kulubunde seni hep takip ediyorum ve sayende bir cok sey ögrenip indirip kurup uyguluyorum yardımların emegin icin tesekkürler zepp bide rep olayı var rep verme o ne olyor bilmiyorum ama bütün repğler senin unutma saol tekrardan
günaydın zepp lütfen bakarmısın biliyorum basını cok agrıttım ama lütfen zepp ben eski temayı kaldırdım regeditten ama hala menüleri masaüstünde duruyor napmalıyım c sürücüsündende sildim prog ekle kaldırda da gözükmüyor ne yapmalıyım yenisini kullancam yarım yamalak oldu nolur bilgi verirmisin banada birde yeni konu acamıyorum ing birseyler yazıyor olmuyor tsk ler kolay gelsin