2 veya daha çok doğum yapmış anneler bakabilir mi?

Bir şeyi merak ediyorum her hamilelikte aynı belirtiler mi yaşadınız yoksa her hamilelik farklı mıydı?
İkisinde de farklı belirtiler farklı yorgunluklar yaşadım . Her hamilelik her doğum her çocuk aynı değil

Bir şeyi merak ediyorum her hamilelikte aynı belirtiler mi yaşadınız yoksa her hamilelik farklı mıydı?
Farklıydı gerçekten. Oğlumda bulantıyla başladı kızımda mide yanması. Oğlumda 15.haftada bulantı bitti kızımda 35.haftada bitti gibi gibi...

Henüz ikinci doğuma var ama gebelik belirtilerim genel olarak aynıydı ilkiyle. Sadece süreç farklı yani ilkinde daha az zorlandım bunda çok yoruluyorum, çok bulantım oldu, tansiyon düşüklüğü çok yaşıyorum.

Kalan zamanı kolaylıkla atlatırsınız inşallah İlk belirtiler nasıldı peki

Kalan zamanı kolaylıkla atlatırsınız inşallah İlk belirtiler nasıldı peki
Teşekkür ederim rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin ilk belirtilerim hep yerleşme sancısı, o ay yumurtladığım tarafta batma hissi olarak kendini gösterdi. Çatlama üzerinden 8-10 gün sonra anlamıştım ikisinde de. Göğüs hassasiyeti mesela ikisinde de hiç yaşamadım belirti olarak ama bu gebeliğimde bu sıralar arada oluyor. Yerleşme kanaması da yaşamadım hiç.

Anladım sağlıkla kucağınıza alın bebişi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…