• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 veya daha çok doğum yapmış anneler bakabilir mi?

payedar

Cennet Kuşum Can Oğlum 👼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
3.506
3.633
48
29
Bir şeyi merak ediyorum her hamilelikte aynı belirtiler mi yaşadınız yoksa her hamilelik farklı mıydı? 🫶🏻

Bir şeyi merak ediyorum her hamilelikte aynı belirtiler mi yaşadınız yoksa her hamilelik farklı mıydı? 🫶🏻
İlkinde ilk aydan başladı bulantılar hiç bısey yiyemıyordum ne yesem çıkarıyordum her belirti fazlasıyla ezip geçiyordu beni . Dogurana kadar tiksindim herseyden

Şimdi 3. Aya girdik prensesler gibi gebelik geçiriyorum en ufak belirti mide bulantısı yemekten tiksinme ağrı sızı hiç bişey yok musmutlu gecıyor

Ben ikisinde de aynı şeyleri yaşadım; bulantı kusma hiç olmadı, belirtiler de aynıydı.

İkiside farklıydı ilk kızımda göğüs hassasiyetim vardı ikinci kızımda anlamadım bile şans eseri öğrendim beklenmeyen gebelikti şükür şuan 5 yaşında :)
Maşallah Allah güzel ömür versin :) hiç mi anlaşılmadı kaşık ağrısı felan da mı yoktu

İlkinde ilk aydan başladı bulantılar hiç bısey yiyemıyordum ne yesem çıkarıyordum her belirti fazlasıyla ezip geçiyordu beni . Dogurana kadar tiksindim herseyden

Şimdi 3. Aya girdik prensesler gibi gebelik geçiriyorum en ufak belirti mide bulantısı yemekten tiksinme ağrı sızı hiç bişey yok musmutlu gecıyor
oh ne güzel :) ilk başlarda kasık ağrısı felan da oldu mu

Hiç hiç olmadı yani göbek büyümese ultrason olmasa gebe değilim derim 😀
Yaa 🤭 bende şimdi korunmadık 1 gün kasık ağrısı oldu geçti şu an belirti yok tutmadı sanırım diyorum ama hiç belirtisiz de olabiliyor demek ki 🤭

Benim ilk üç ay hepsinde hep pis sikintili geçti ağzımaokma sokamazdim, klasik kasık ağrılarım var hepsinde vardı, önceki gebeligimde üç civarı bulantili rahatsizliklarim bitmişti, şimdi 18hafta oldu tam geçti gitti diyorum mide ağrısı bulantısı geri geliyor, oğlumda çok et canım cekerdi kahvaltı da bile yerdim şimdi sadece çorba yesem yetiyor ara da meyve, yemesem gerekte yok yani aç kalmamk için yiyorum, hepsi acayip geçti 🤷🏻‍♀️ başlangıcında gebeliği hıc fark etmedim reglim başlayacak gibi karnımda agrilar falan vardı klasik göğüs ağrısı vardı, reglim iki üç gün geçince fark ettim hep

Benim ilk üç ay hepsinde hep pis sikintili geçti ağzımaokma sokamazdim, klasik kasık ağrılarım var hepsinde vardı, önceki gebeligimde üç civarı bulantili rahatsizliklarim bitmişti, şimdi 18hafta oldu tam geçti gitti diyorum mide ağrısı bulantısı geri geliyor, oğlumda çok et canım cekerdi kahvaltı da bile yerdim şimdi sadece çorba yesem yetiyor ara da meyve, yemesem gerekte yok yani aç kalmamk için yiyorum, hepsi acayip geçti 🤷🏻‍♀️
Of sizin için çok zorlu süreç olmuş 😳

Back