E Erbdky Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Nisan 2018 2.290 1.419 133 39 10 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Erbdky #1 Meraba cok uzucu ama 2 ve fazlasi dusuk sonrasi hangi hastane hangi bolumde esime ve bana genetik arastirma yapilir nasil bir yol izlenmeli
Meraba cok uzucu ama 2 ve fazlasi dusuk sonrasi hangi hastane hangi bolumde esime ve bana genetik arastirma yapilir nasil bir yol izlenmeli
D didima0135 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2019 183 210 33 38 10 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Erbdky #2 Erbdky .!.: Meraba cok uzucu ama 2 ve fazlasi dusuk sonrasi hangi hastane hangi bolumde esime ve bana genetik arastirma yapilir nasil bir yol izlenmeli Genişletmek için tıkla... öncelikle kadın doğum ile görüşün,onun da isteyeceği tetkikler olacaktır. o sizi tıbbi genetik bölümüne yönlendirir.
Erbdky .!.: Meraba cok uzucu ama 2 ve fazlasi dusuk sonrasi hangi hastane hangi bolumde esime ve bana genetik arastirma yapilir nasil bir yol izlenmeli Genişletmek için tıkla... öncelikle kadın doğum ile görüşün,onun da isteyeceği tetkikler olacaktır. o sizi tıbbi genetik bölümüne yönlendirir.
E Erbdky Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Nisan 2018 2.290 1.419 133 39 10 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Erbdky #3 Teşekkür ederim
umyag08 Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2017 487 235 103 30 11 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Erbdky #4 Erbdky .!.: Meraba cok uzucu ama 2 ve fazlasi dusuk sonrasi hangi hastane hangi bolumde esime ve bana genetik arastirma yapilir nasil bir yol izlenmeli Genişletmek için tıkla... Araştırma hastanesinde yaptırdım ben 2 ayda falan çıkıyor sonuc
Erbdky .!.: Meraba cok uzucu ama 2 ve fazlasi dusuk sonrasi hangi hastane hangi bolumde esime ve bana genetik arastirma yapilir nasil bir yol izlenmeli Genişletmek için tıkla... Araştırma hastanesinde yaptırdım ben 2 ayda falan çıkıyor sonuc
askininaskisi Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2015 2.713 1.651 133 11 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Erbdky #5 Erbdky .!.: Meraba cok uzucu ama 2 ve fazlasi dusuk sonrasi hangi hastane hangi bolumde esime ve bana genetik arastirma yapilir nasil bir yol izlenmeli Genişletmek için tıkla... Canım şehir hastanesinde yaptırmıştım. 2 düşüğüm olduğunu söylemiştim kadın doğuma. Genetik test ve trombofili paneli yaptırmak istediğimi söylemiştim. Tıbbi genetik bölümünden istek yaptırmıştı ve yaklaşık 2 ay sonra çıkmıştı sonuçlarımız..
Erbdky .!.: Meraba cok uzucu ama 2 ve fazlasi dusuk sonrasi hangi hastane hangi bolumde esime ve bana genetik arastirma yapilir nasil bir yol izlenmeli Genişletmek için tıkla... Canım şehir hastanesinde yaptırmıştım. 2 düşüğüm olduğunu söylemiştim kadın doğuma. Genetik test ve trombofili paneli yaptırmak istediğimi söylemiştim. Tıbbi genetik bölümünden istek yaptırmıştı ve yaklaşık 2 ay sonra çıkmıştı sonuçlarımız..