Gebeliğe Hazırlık 2 ve fazlasi dusuk sonrasi hangi hastane hangi bolumde genetik arastirma yapilir nasil bir yol izlenmeli

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erbdky

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
2.290
1.419
133
39
Meraba cok uzucu ama 2 ve fazlasi dusuk sonrasi hangi hastane hangi bolumde esime ve bana genetik arastirma yapilir nasil bir yol izlenmeli

Meraba cok uzucu ama 2 ve fazlasi dusuk sonrasi hangi hastane hangi bolumde esime ve bana genetik arastirma yapilir nasil bir yol izlenmeli
öncelikle kadın doğum ile görüşün,onun da isteyeceği tetkikler olacaktır. o sizi tıbbi genetik bölümüne yönlendirir.

Teşekkür ederim

Araştırma hastanesinde yaptırdım ben 2 ayda falan çıkıyor sonuc

Canım şehir hastanesinde yaptırmıştım. 2 düşüğüm olduğunu söylemiştim kadın doğuma. Genetik test ve trombofili paneli yaptırmak istediğimi söylemiştim. Tıbbi genetik bölümünden istek yaptırmıştı ve yaklaşık 2 ay sonra çıkmıştı sonuçlarımız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…