• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. ve 3. çocuguna hamile kalamayanlar

mimican

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
102
14
98
Antalya
34 yaşındayım üçünü bir çocuk istedik fakat 2yıldır olmuyor biri 16 biri 13 yaşında iki oglum var belki birde kızımız olur dedik ama şimdilik olmadı dr herşey nırmal dedi inşallah bütün isteyenlerle birlikde bizimde bir kısçemiz olur

34 yaşındayım üçünü bir çocuk istedik fakat 2yıldır olmuyor biri 16 biri 13 yaşında iki oglum var belki birde kızımız olur dedik ama şimdilik olmadı dr herşey nırmal dedi inşallah bütün isteyenlerle birlikde bizimde bir kısçemiz olur

Bende 35yasindayim ve ucuncu bir bebekistiyoruz 8aydir yok bisey

Ben de 39 yaşındayım ve iki oğlum var.ucuncuye niyetim var ama daha çalısmalara başlamadım. olmama ihtimali da var tabi... Allah her isteyene versın insallah

merhaba kızlar ben de 35 yaşındayım ve 2. çocuğumu istiyorum biz de de olmuyor bilmiyorum neden :((((

sanırım uzun süre korununca bögle olmuyormu ne rabbim hayırlı saglıklı versin inşallah

olabilir ama benin 9 ay önce gebeliğim oldu ama sonlandırıldı bazı nedenlerden :((( şimdide olmuyor gerçi kesin korunmayı bırakmam ekimden sonra oldu şimdilik alternatif tıpla işi götürmeye çalışıyorum ama bir kaç ay daha olmazsa doktoruma gideceğim

12sene araverdim8 aydir hamile olmak icin yapmadigm kalmadi sonuc yok bu ay corek otu bal tarcini yapiyorum intihabim var kronik antibiytige cevap vermiyor maydonoz suyu iciyorunm hayit otu hapi kullaniyorum doktor metformin verdi onuda iciyorum folik asit bu ay bakalim bisey olucakmi

olabilir ama benin 9 ay önce gebeliğim oldu ama sonlandırıldı bazı nedenlerden :((( şimdide olmuyor gerçi kesin korunmayı bırakmam ekimden sonra oldu şimdilik alternatif tıpla işi götürmeye çalışıyorum ama bir kaç ay daha olmazsa doktoruma gideceğim

ewet en iii dr gıtmek en azından rutin konturol iii olur ben gıttım herşey normal dedi bakalım beklıyoruz

benımde bır oğlum var 5.5 yasında 36 yasındaym bzıde sperm düşüklüğü vardı ılk gebelıkte zor olmuştu bende cok ıstıyorum ıkıncıyı ıkı yıldır uğraşıyoruz olmadı umudum yok artık

Back