- 29 Mayıs 2016
- 547
- 533
- 30
-
- Konu Sahibi Ayikolreiz
Hobi mi degil mi buna bile tam emin olamıyorum İlahiyat okuyorumSu an okudugunuz bölüm ne?
Istanbulu kazanabilecek misiniz? Bence kendinizi sansa birakmayin derim. Ilk once bi kendi bolumunuzu bitirin isinizi elinize alin sonra tekrar okumayi seçin. Sonucta veterinerlik hobi icin okunacak bir bolum degil ki. Ya simdi okulu birakip sinava calisin ya da bence bu bolumden mezun olmaya bakin..
Veterinerlik kazanmanin disinda bolum ne kadar zorluyor bunu da merak ediyorum.Ilahiyat bitirip Atanın
Atandığınız yerde de veterinerlik kazanıp okuyun
Ama puan yüksek sadece mat ile olmaz bence
Fen yapamamMatematiginiz iyiyse turkcenizde iyiyse az bi çalışmayla fen derslerinden çok az bişey yapsanız geliyor sanirim ama Istanbul gelirmi puanlardan bilgim olmadigi icin bilemiyorum.tabi seneye ne olur bilemem, isi sansa birakmayip guzel hazirlanmak gerek.
Hobi mi degil mi buna bile tam emin olamıyorum İlahiyat okuyorum
Şuanki bolumumu cok seviyorum ama baslamasam da veterinerlik okumak isterdim
Mesaji duzenleyecektim ama goremeyebilirsiniz diye buraya yazayim fen cok az derken tabi kisiden kisiye degisir ama gerçekten calisilinca olur gibi geliyor bana belkide sayisal cikisli oldugum icindir. Biyoloji mesela yapamazmisiniz genelde sayisal bi tarafi yoktur biyolojinin onun disinda kimya bazi konulari sozeldir zaten. Fizik icin bisey diyemem ondan bi iki konu bakilsa azicik sallansa olur sanirim. Ben bu sekilde yaptim yanlis hatirlamiyorsam puanim yetiyordu ama istanbula yetermi onu bilmiyorum. Bu sinav konusundada yanlis yonlendirmek istemem puandan cok siralama onemli bide. Ama ben olsam denerdim ilerde keske deneseydim demektense en azindan denedim demeyi tercih ederim ben. Allah yardimciniz olsun.Fen yapamam
Aslında uzun uzun yazmamak icin belirtmedim ama ozel de aklimin bir ucunda. Bilmiyorum belki başarısızlıklar usr uste gelince daha da aklim karıştı.Bolumunuz guzel gercekten. Ilahiyati bitirip mesleginizi elinize alin oyle tekrar okuyun derim eger istiyorsanız. Belki özelde falan okursunuz..
Cok sağolun. Aldigim karardan sonradan pişman olmak istemiyorum.Mesaji duzenleyecektim ama goremeyebilirsiniz diye buraya yazayim pedaling cok az derken tabi kisiden kisiye degisir ama gerçekten calisilinca olur gibi geliyor bana belkide sayisal cikisli oldugum icindir. Biyoloji mesela yapamazmisiniz genelde sayisal bi tarafi yoktur biyolojinin onun disinda kimya bazi konulari sozeldir zaten. Fizik icin bisey diyemem ondan bi iki konu bakilsa azicik sallansa olur sanirim. Ben bu sekilde yaptim yanlis hatirlamiyorsam puanim yetiyordu ama istanbula yetermi onu bilmiyorum. Bu sinav konusundada yanlis yonlendirmek istemem puandan cok siralama onemli bide. Ama ben olsam denerdim ilerde keske deneseydim demektense en azindan denedim demeyi tercih ederim ben. Allah yardimciniz olsun.
Aslında uzun uzun yazmamak icin belirtmedim ama ozel de aklimin bir ucunda. Bilmiyorum belki başarısızlıklar usr uste gelince daha da aklim karıştı.
Bu arada teşekkür ederim
Bende cok basarisiz oldum hatta son zamanlarda basarisizlikla butunlestim diyebilirim. Ama yinede umut olmali. Sizde elinizden geleni yapin. Eger olurda calismaya karar verirseniz internette cok guzel ders anlatan hocalar var hatta bikac hoca var mesela biyoloji kimyada cok guzel anlatiyor.Cok sağolun. Aldigim karardan sonradan pişman olmak istemiyorum.
En son lise birde gordum o yüzden belki bilmediğim icin bu kadar korkuyorumdur
Peki siz Suan basarisizlik asamasinda misiniz yoksa atlattiniz mi ? Her konuda cok umutsuzum mesele eğitim-is olunca. Mucadele ediyorum ama kendime inanmadan. Düşünsenize yuzde onluk dilime girmeyi hedefledim bu sene suan bes tane butunlemem var :)Bende cok basarisiz oldum hatta son zamanlarda basarisizlikla butunlestim diyebilirim. Ama yinede umut olmali. Sizde elinizden geleni yapin. Eger olurda calismaya karar verirseniz internette cok guzel ders anlatan hocalar var hatta bikac hoca var mesela biyoloji kimyada cok guzel anlatiyor.
Benim bu konuya cevap vermem belkide hic dogru değil :) Hala yasiyorum basarisizligimi. Ve cok uzun süredir boyle. Yillar once cevremdekilerde bende kendime inaniyordum. Suanda ise kimse inanmiyor. Bazen bende aman ne olacaksa olsun kafasindayim ama hemen sonra yine bildigimi okuyorum. Hala cabalamaya calisiyorum. Benim fikrime gore bi hayalim varsa keske dememek icin sonuna kadar cabalamak gerek ne olursa olsun. Tabii ne kadar saglikli bi dusunce tartisilir. Bende kendime cok fazla inanmiyorum. Ama once inanc olmuyorsa ozaman calisin sonra ister istemez basaridginizi gorunce inanirsiniz kendinize. Sorun nedir basarisizligin yeteri kadar calismamak mi, telefonda fazla vakit gecirmekmi bunlari ortadan kaldirin sadece calisin. Bi sure sonra inanmaya baslarsiniz sanirim. :)Peki siz Suan basarisizlik asamasinda misiniz yoksa atlattiniz mi ? Her konuda cok umutsuzum mesele eğitim-is olunca. Mucadele ediyorum ama kendime inanmadan. Düşünsenize yuzde onluk dilime girmeyi hedefledim bu sene suan bes tane butunlemem var :)
Cok buyuk aşamadigim ailevi problemlerim var başarımi en cok da bu etkiliyor. Bence yazmaniz dogru. Hangi aşamada olursanız Olun bana umut oluyor bu açıdan cok tesekkur ediyorum. Mücadeleci insanları cok seviyorum ve takdir ediyorum. Bem yapamıyorum ama siz devam edin çünkü siz bu konuda anladigim kadarıyla güçlü ve inanclisiniz :)Benim bu konuya cevap vermem belkide hic dogru değil :) Hala yasiyorum basarisizligimi. Ve cok uzun süredir boyle. Yillar once cevremdekilerde bende kendime inaniyordum. Suanda ise kimse inanmiyor. Bazen bende aman ne olacaksa olsun kafasindayim ama hemen sonra yine bildigimi okuyorum. Hala cabalamaya calisiyorum. Benim fikrime gore bi hayalim varsa keske dememek icin sonuna kadar cabalamak gerek ne olursa olsun. Tabii ne kadar saglikli bi dusunce tartisilir. Bende kendime cok fazla inanmiyorum. Ama once inanc olmuyorsa ozaman calisin sonra ister istemez basaridginizi gorunce inanirsiniz kendinize. Sorun nedir basarisizligin yeteri kadar calismamak mi, telefonda fazla vakit gecirmekmi bunlari ortadan kaldirin sadece calisin. Bi sure sonra inanmaya baslarsiniz sanirim. :)
Estagfirullah. Aslinda cokta guclu degilim hatta gucsuz oldugumu düşünüyorum. Neyse konu sizsiniz suan insallah halledersiniz sorunlarinizi basarilariniz daim olsun :)Cok buyuk aşamadigim ailevi problemlerim var başarımi en cok da bu etkiliyor. Bence yazmaniz dogru. Hangi aşamada olursanız Olun bana umut oluyor bu açıdan cok tesekkur ediyorum. Mücadeleci insanları cok seviyorum ve takdir ediyorum. Bem yapamıyorum ama siz devam edin çünkü siz bu konuda anladigim kadarıyla güçlü ve inanclisiniz :)
Amin insallah siz de basarili olursuniz :)Estagfirullah. Aslinda cokta guclu degilim hatta gucsuz oldugumu düşünüyorum. Neyse konu sizsiniz suan insallah halledersiniz sorunlarinizi basarilariniz daim olsun :)