2. üniversite

esmergizmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8.104
10.537
alanımla alakalı 2. bi üniversite düşünüyorum önümüzdeki eğitim yılında ama bir yandan da araştırma görevlisi olacağım yüksek ihtimal ikisi birlikte mümkün mü?

önümüzdeki sene başvurmak istiyorum sanırım sadece başvurmam yeterli değil mi? açık öğretim ya da uzaktan eğitim programı düşünüyorum bilgisi olan varsa yazsın lütfen 🙏💕💕

Son düzenleme:
arkadaşlar selam yüksek lisans mezunuyum alanımla alakalı 2. bi üniversite düşünüyorum önümüzdeki eğitim yılında ama bir yandan da araştırma görevlisi olacağım yüksek ihtimal ikisi birlikte mümkün mü?

önümüzdeki sene başvurmak istiyorum sanırım sadece başvurmam yeterli değil mi? açık öğretim ya da uzaktan eğitim programı düşünüyorum bilgisi olan varsa yazsın lütfen 🙏💕💕
Aof icin başvurabilirsiniz,ilk once internet üzerinden ön kayit yapiyorsunuz,sonra eylul gibi asil kayit oluyor sinavsiz olarak..

Aof 3 üniversitesi de var, Anadolu üniversitesi, İstanbul üniversitesi ve Erzurum Atatürk üniversitesi.

Uzaktan eğitim olarak gecenler üniversite sinavi ile alıyor.

Hangi bölüme gitmek istiyorsunuz, Anadolu üniversitesi web sitesinden bakin derim on kayıtlar basladi galiba yada basliyacak.

Aof icin başvurabilirsiniz,ilk once internet üzerinden ön kayit yapiyorsunuz,sonra eylul gibi asil kayit oluyor sinavsiz olarak..

Aof 3 üniversitesi de var, Anadolu üniversitesi, İstanbul üniversitesi ve Erzurum Atatürk üniversitesi.

Uzaktan eğitim olarak gecenler üniversite sinavi ile alıyor.

Hangi bölüme gitmek istiyorsunuz, Anadolu üniversitesi web sitesinden bakin derim on kayıtlar basladi galiba yada basliyacak.

çok teşekkür ederim ilgileneceğim..

sağlık işletmeciliği düşünüyorum aof ta var mıdır acaba burada var yüksek lisans gibi 2 senelik bazı üniversitelerde ama araştıramadım tam.

X