merhaba arkadaşlar tüp tedavisi görenler inşallah bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız. konuyu doğru yeremi açıyorum bilmiyorum benim merak ettiğim bir durum var ilk tüp bebek tedavisi pozitifle sonuçlanıp bebeğini kucağına alan ve ikinci denemeye karar verdikten sonra pozitif sonuç alan varmı aramızda yada çevremizde
merhaba arkadaşlar tüp tedavisi görenler inşallah bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız. konuyu doğru yeremi açıyorum bilmiyorum benim merak ettiğim bir durum var ilk tüp bebek tedavisi pozitifle sonuçlanıp bebeğini kucağına alan ve ikinci denemeye karar verdikten sonra pozitif sonuç alan varmı aramızda yada çevremizde
soruyu tam anlamadım ama sanırım ilk bebeğine tüp bebek tedavisi ile sahip olduktan sonra kendiliğinden gebe kalan oldumu gibialgıladım ben umarım doğru anlamışımdır...şu an 3 tane arkadaşım bu şekilde gebelik yaşıyor ilk bebekleri tüp ikincileri doğal oldu...
her iki tüp bebektede üst üste pozitif alan oldumu diyorsun yani
üst üste iki tüpte de pozitifi gören ben hatırlamıyorum olmuştur mutlaka dek gelmemiş olabilirim.
Slm canım ben tüp bebekte hamile kaldım doğum yaptım ve o tüp bebekte kalan dondurulmuş embrıyomdan yine pozif oldu ve ikinci kez kız annesiuim ikincisi daha 30 günlük
Slm canım ben tüp bebekte hamile kaldım doğum yaptım ve o tüp bebekte kalan dondurulmuş embrıyomdan yine pozif oldu ve ikinci kez kız annesiuim ikincisi daha 30 günlü
bebeğin hayırlı olsun canım çok sevindim benim bir oğlum var 14 aylık 2014 sonunda dondurulmuşlarımla tekrar denemek istiyorum inşallah tekrar pozitifi görürüm
benim Allah bağışlasın bi tane kızım var çok şükür ilk denememizde tuttu.2 yaşında şimdi.bende şu sıralar 2.yi istiyo gibiyim.bizim sorun eşimde azosperm yeniden ameliyat olmak istemiyo.hiç donmuş embriyomda yok.bakalım Allah büyük ikinciyi denemek istiyorum.ikincidede ayni işlemler mi olacak onu merak ediyorum.