2. Tüp bebek te negatif. Yorumlarınıza ihtiyacım var😢🙏

Poliasiete

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2022
13
0
16
38
2 kolemen 3 aşılama 2 tüp bebek başarısız oldu. Ben nasıl baş edicem. Çaresiz kaldım. Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum. Lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var. Ne yapayım nasıl bir yol izleyeyim. Nasıl ayakta kalayım.

Size tavsiyem umutsuzluğa alışmayın. Bu zorlu ve psikolojik olarak bizi yoran bir süreç ama negatif sonuçlara yıkıldıktan sonra biraz kendimize zaman verince tekrar ayağa kalkıp umutla deniyoruz çünkü istiyoruz. Benim de diğer tedavileri saymıyorum bile 2 başarısız tüp bebek denemem oldu her negatifte bir daha denemeyeceğim yoruldum diyip zaman geçince tekrar denerken buldum kendimi ama hiç bir gün olacağına olan inancımı yitirmedim. 3. Denememde tuttu çok şükür hatta pozitifleri görünce inanasım gelmedi ama şuan 14 haftalık hamileyim. Hep bebek geleceği zamanı bilir, en doğru zamanda olur derlerdi gerçekten öyleymiş. Kendinizi yıpratmayın ve umudunuzu kaybetmeyin

Sizin problem neydi. Benim sebepsiz inferlite.cok sevindim adınıza. 3. Denemede basari olmasına sebep olarak neyi görüyorsunuz ne tavsiye edersiniz.

Sizin problem neydi. Benim sebepsiz inferlite.cok sevindim adınıza. 3. Denemede basari olmasına sebep olarak neyi görüyorsunuz ne tavsiye edersiniz.
Benimkisi de sebepsiz infertilite. Embriyolarda genetik olarak bir sorun vardı belki bilmiyorum belki de başka bir şey başarısız olma sebebini tahmin etmek zor. Ben bir de doktor değiştirdim ve son doktoruma gerçekten çok inanarak gittim. Dediğim gibi doğru zaman şimdiymiş benim için Ama o süreçte kendimi çok üzdüm sedef bile çıktı vücudumda tavsiye sorarsanız tek tavsiyem kendinize fiziki ve psikolojik olarak iyi bakın. Umarım sizin için de en kısa zamanda güzel sonuçlanır.

6.da tutturdum bende 5 kere kürtaj oldum dış gebelik geçirdim şimdi kızım 6 yaşında normal şartlarda insanlar bebek sahibi olamaziken bunu laboratuvar ortamında yapmaya çalışıyoruz her defasında yıkıldıgımı düşündüğümde tekrar kaldığım yerden devam ettim evet zor ama imkansız değil geriye baktığımda hep iyiki pes etmemişim diyorum ve şunu da söyleyeyim tüp bebek tedavisi normal şekilde hamile kalmayı da tetikliyor hiç belli olmaz normal yollarla da hamile kalabilirsiniz sadece umudunuzu yitirmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…