İlk denememi 12 haziranda yaptırmıştım.sonuç negatifdi.Hayal kırıklığıve üzüntüsü malum.Tam kendimi salıcaktım ki bunun zamanı olmadığının farkına vardım. Tekrar toparlanmalı ve yola devam etmeliydim elbette çok arayı açmadan.Şimdi ikinciye start verdik.İnşallah bu sefer yüce rabbim meleğimizi bize sağlıkla sıhatle verir.
İsteyen herkese Allh nasip etsin inşallah.Yolunda olduklarımız son denemelerimiz olur inşallah. Buradan müjdeleri birbirimize sırayla haykırırız inşallah. Umudu kaybetmek yok yola devam inanıyorum bu sefer olucak.Hepimizin tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......
Umut tüp bebek merkezi, Enver Kurt doktorum, bu sefer çok memnunum tavsiye ederim.Bu arada son işlemin üzerinden iki adet geçmesi yeterli dedi doktorum ve bu kadar öne çeken yine o oldu, vardır bir hayrı deyip hiç rotayı çevirmedik. İkinci adetimi oldum bu hafta, bu adetimin 21.günü lucrin başlıyorum, sonrasıda bir adetim daha olmuş olucak. Artık Allah yardımcımız olsun. Hepimizin inşallah. Ne bitmeyen bir enerji, o kadar zorluklara acılara maddi zorluklarına rağmen hiçbirimiz pes etmiyoruz değilmi. İşte bence anneliğin ilk temellerini atmış oluyoruz hepimiz. her şeye rağmen pes edilmeyen ve tam aksine heyecanla bıkmadan usanmadan yürüdüğümüz bu yol ne mübarek bir yol, inşallah sonunda hepimiz sağlıklı hayırlı bebeklerimizle taçlandırılırız. Herkese çok teşekkür ederim.
haklısın canım benim..o kadar uğraş veriyoruzki o minicik bebişleri görebilmek için..doğurup cami avlularına bırakanlarda anne güya,ama asıl annelik daha ortada yokken bile onun için uğraşmak...Allah yüzünü güldürsün...a.s.
canım hayırlı olsun,umarım bu defa bebeklerine kavuşursun,sen benden 2 hafta önce başlamış oluyorsun tedavine,inşallah önce senin sonucunu pozitif alırızda hem banada moral olur