- 18 Ocak 2023
- 3
- 1
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzmir BUcaMerhaba elimde 2. Tüp bebek raporumdan kalan ilaçlarım var
13 gonalf
11 cetrotide
1 gonapepty
1 ovitrelle
2. Deneme de olumlu sonucu aldım şükür bunlar elimde kalanlar uygun fiyatlı yardımcı olmak isterim
İlaç satışı yasak. İlaçlarınızı raporlu almışsınız zaten. Tedavinizi olduğunuz hastaneye bağışlasaydınız ya hayrına.
Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz. Raporlu almamış olsa hadi neyse diyecemde. Raporlu almış. Şuan o kadar yüksek meblağlar mevcut ki tüp bebek sürecinde. Bana ilaç verdiklerinde hastaneden mutlu olup Allah razı olsun bırakandan diyordum. Yarın bende elimde kalan dozları tedavi gördüğüm hastaneye vericem. Şu süreçte hemcinslerimize maddi manevi destek olmak lazım.birde böyleleri yüzünden yasak, hem raporlu almış hem de uygun fiyata veriyor.....
sonucu pozitif yahu başımın gözümün sadakası olsun diyen yok.
sizin gibi ince düşünmezler
cetrotide duruyormu elinizdeMerhaba elimde 2. Tüp bebek raporumdan kalan ilaçlarım var
13 gonalf
11 cetrotide
1 gonapepty
1 ovitrelle
2. Deneme de olumlu sonucu aldım şükür bunlar elimde kalanlar uygun fiyatlı yardımcı olmak isterim
Elinizde cetrotide varmı halâMerhaba elimde 2. Tüp bebek raporumdan kalan ilaçlarım var
13 gonalf
11 cetrotide
1 gonapepty
1 ovitrelle
Centrotide elinizde var miMerhaba elimde 2. Tüp bebek raporumdan kalan ilaçlarım var
13 gonalf
11 cetrotide
1 gonapepty
1 ovitrelle
Elinizde duruyor mu ilaclarMerhaba elimde 2. Tüp bebek raporumdan kalan ilaçlarım var
13 gonalf
11 cetrotide
1 gonapepty
1 ovitrelle
Gonopeptyl duruyormuMerhaba elimde 2. Tüp bebek raporumdan kalan ilaçlarım var
13 gonalf
11 cetrotide
1 gonapepty
1 ovitrelle
Ya acaba cetrotide ilacı elinizde var mı hala acaba çok acil benim bu ilaca ihtiyacım var eğer elinizde varsa alabilir miyizMerhaba elimde 2. Tüp bebek raporumdan kalan ilaçlarım var
13 gonalf
11 cetrotide
1 gonapepty
1 ovitrelle
Elinizde ilaçlar duruyor mu acabaBölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz. Raporlu almamış olsa hadi neyse diyecemde. Raporlu almış. Şuan o kadar yüksek meblağlar mevcut ki tüp bebek sürecinde. Bana ilaç verdiklerinde hastaneden mutlu olup Allah razı olsun bırakandan diyordum. Yarın bende elimde kalan dozları tedavi gördüğüm hastaneye vericem. Şu süreçte hemcinslerimize maddi manevi destek olmak lazım.
İyi günler bana ulaşın lütfen 05538428906 tedavim yarım kalıcak lütfen2 kutu gonal f 900 mevcut ben transfer olamadım,alana şifa olsun
Cetrotide yok mu acaba2 kutu gonal f 900 mevcut ben transfer olamadım,alana şifa olsun